Badkamers Barendrecht

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Badkamers Barendrecht

Voor het vinden van leuke badkamers in Barendrecht hebben wij al het nodige gepresteerd op badkamergebied. Perfect afgewerkte badkamers compleet naar wens van onze klanten die bij ons in Vlaardingen zijn langs geweest voor een badkamerontwerp. Voor zowel de kleine als de grote badkamer weten wij precies hoe u het beste uw badkamerruimte kunt benutten. Bekijk onze openingstijden en kom langs om ideeën op te doen.

Grote of kleine badkamer in Barendrecht

Heeft u een grote badkamer zijn er meer mogelijkheden en kunt u bijvoorbeeld denken aan een stijlvolle inloopdouche, welke gescheiden wordt door een muurtje. Of u kiest voor een stuk wellness met misschien wel een comfortabele whirlpool. Is een badkamer in Barendrecht klein, moet er extra goed nagedacht worden hoe deze ruimte zo efficiënt mogelijk benut kan worden. Hier is wellicht een praktische en comfortabele douchecabine meer op zijn plaats en kun je beter denken aan op maat gemaakte badmeubelen. Bij beide soorten badkamers maken klanten uit Barendrecht overigens steeds vaker gebruik van vloerverwarming.

Sanitairwinkel voor Barendrecht en omgeving

Voor het vinden van een sanitairwinkel heeft Barendrecht en omgeving het geluk dat wij als badkamerspecialist makkelijk bereikbaar zijn op nog geen half uur rijden van u vandaan. Met meer dan 40 badkameropstellingen en een ruime keuze in allerlei soorten sanitair valt er genoeg te kiezen. Met behulp van een 3D-badkamerontwerp kunnen wij voor u alle details in kaart brengen en direct uitsluitsel geven over de kosten. Ook voor wanneer u mocht besluiten al het werk uit handen te geven, rekenen we alles voor u uit. Wastafels, een ligbad, een zwevend toilet, douche- en stoomcabines of een complete Aquaclean douche wc, wij zorgen voor uw complete badkamerinstallatie.

Badkamers in Barendrecht met stoomcabine

Wel eens gedacht aan een stoomcabine? In de badkamers van Barendrecht kunnen we voor u ook een stoomcabine laten inbouwen.
Een stoomcabine is net als een sauna een afgesloten ruimte, maar werkt totaal anders vanwege de hoge luchtvochtigheid en een temperatuur die tot 48 graden kan oplopen.
Hete stoom stimuleert uw bloedsomloop, zorgt voor een snellere afvoer van uw afvalstoffen, zorgt voor ontspanning van verkrampte spieren, werkt preventief bij luchtwegaandoeningen en reinigt uw huid intensief.
Welke stoomcabine kiezen klanten uit Barendrecht?
Thuis heeft u de keuze uit diverse types waterdichte stoomcabines, zoals een:

• Wellspring inbouw stoomcabine
• Deltaline inbouw stoomcabine
• Luxe comfortabele douchetempel

Een andere mogelijkheid is de stoomdouche van Cleopatra met losse componenten die aansluiten bij uw badkamerinterieur in de I-shape, L-shape of U-shape. Voor een complete integratie van badkamers in Barendrecht kan bij de Wellspring ook de binnenzijde betegeld worden.

Eigenschappen stoomcabine

Bij een modulair stoomconcept bepaalt u zelf het soort bank, venster, dak of deur. Ook kunt u kiezen voor een bepaald soort stoomtechniek. De Deltaline is een stoombad en stoomdouche tegelijk. Bijzonder comfortabel met eventueel twee zitplaatsen. Uitgerust met een fraaie glasdeur en schitterend afgewerkt. Niet alleen aangenaam warm, maar ook onderhoudsvriendelijk en ruimtebesparend voor elke badkamer in Barendrecht. De douchetempel is een transparante hoekcabine, waarin je kunt douchen en stomen. Uitgerust met verschillende douchefuncties en verkrijgbaar in twee maten. U bent vrij in uw keuze voor de afwerking van uw achterwand.

Referentie badkamer in Barendrecht

Het bijzondere van deze badkamer in Barendrecht is dat we hier ook een sunshower hebben geïnstalleerd. De doucheruimte bestaat niet alleen uit een gewone douche, maar heeft ook een aparte regendouche waarvan de leidingen in de wand zijn weggewerkt. Met de extra sunshower in de hoek creëert u een gevoel van wellness. De doucheruimte wordt door middel van een glazen deur afgeschermd van de rest van de badkamerruimte.

Sunshower

Steeds meer klanten in Barendrecht willen bovenop de gewone douche-ervaring nog een gevoel van wellness creëren in hun badkamer. Naast een extra regendouche zorgt de sunshower voor extra licht en warmte. Zeker in de winter van toegevoegde waarde en vakkundig geïnstalleerd door onze mensen. Een zalige oppepper na het douchen voor het hele lichaam. De glazen deur zorgt er niet alleen voor dat uw badkamervloer niet nat wordt, maar er ontsnapt ook minder warmte.

Speciale waskommen

Bij deze badkamer in Barendrecht is gekozen voor grote, lichte vloer– en wandtegels, waardoor uw badkamer nog ruimer oogt. De design badkamermeubels worden afgedekt met donker natuursteen en de twee losse, komvormige wastafels zijn lichtbruin van kleur. Alles zwevend voor nog meer praktisch comfort. De harmonieuze badkamerinrichting in combinatie met de aparte doucheruimte zorgen voor een exclusieve uitstraling.

Nieuwe badkamer in Barendrecht?

Voor een nieuwe badkamer in Barendrecht bedraagt de reistijd met de auto naar onze vestiging in Vlaardingen slechts 20 minuten. Kom daarom inspiratie opdoen in onze schitterende badkamershowroom. Onze medewerkers nemen alle tijd om met u de verschillende mogelijkheden door te nemen. Vakwerk gegarandeerd!