Badkamers Bergschenhoek

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Badkamers Bergschenhoek

Wilt u inspiratie opdoen door het zien van verschillende badkamers? Bergschenhoek en omgeving ligt in de buurt van onze badkamer showroom in Vlaardingen op ongeveer 20 minuten rijden bij u vandaan. Hier vindt u meer dan 40 badkameropstellingen, van klassiek tot modern en van praktisch tot design. Elke badkamer is anders ingericht, zodat u een idee kunt vormen welke badkamerinrichting het meest bij uw wensen aansluit.

Opgeleverde badkamer Bergschenhoek

Onze klant uit Bergschenhoek heeft een bijzondere vorm badkamer. De ronding in de muur zorgde voor een uitdaging in de afwerking. Onze klant uit Bergschenhoek wilde, buiten een praktische badkamer, ook een badkamer die een strakke natuurlijke look heeft.
De ronde wand in de badkamer is afgewerkt met mozaïek tegels van dezelfde tegel gemaakt als de vloertegels waardoor de ronding in de wand perfect geïntegreerd kon worden in de sfeer van de badkamer. Het badmeubel in de houtlook zorgt voor extra warmte en sfeer. Uiteraard is het wastafelblad keramisch zodat de duurzaamheid enorm verleng wordt.
De uitstekende afwerking in de installatie zorgt dat onze klant uit Bergschenhoek nog jaren kan genieten van zijn badkamer.

Installatie van badkamer in Bergschenhoek

Voor de installatie van een badkamer in Bergschenhoek kunt u rekenen op gedegen vakmanschap. Door de jarenlange samenwerking met uitsluitend gerenommeerde installateurs wordt uw badkamer tot in de puntjes afgewerkt. Ook op het gebied van https://www.bakkervlaardingen.nl/tegelwerk tegelzetten of bij de installatie van uw vloerverwarming spelen wij een bepalende rol. Bij badkamerrenovatie voeren wij bovendien alle afval voor u af en laten we alles netjes afgewerkt en schoon achter.

Sanitairwinkel voor Bergschenhoek vervult behoefte

Voor de aanschaf van sanitair waarbij u kunt kiezen uit een ruim assortiment, vervullen wij als sanitairwinkel voor Bergschenhoek een belangrijke behoefte. Juist het sanitair bepaalt vaak de sfeer in uw badkamer. Voor welke badkamerstijl zoekt u sanitaire producten? Kiest u voor design of wilt u strak modern? In onze badkamer showroom zult u versteld staan van ons aanbod. Bovendien beschikken onze medewerkers over de nodige productkennis en kunnen zij u exact vertellen wat in uw situatie de beste optie is.

Totaal beeld met badkamerontwerp

Omdat er nogal het een en ander bij uw badkamerinstallatie komt kijken, trekken wij ook graag samen met u de nodige tijd uit voor het badkamerontwerp. Bij het samenstellen van uw badkamerinrichting komt uw droombadkamer tot leven. Hierbij houden wij werkelijk rekening met al uw specifieke wensen. Dankzij het 3D-ontwerp krijgen onze badkamers voor Bergschenhoek een totaal beeld, waarbij geen enkel detail over het hoofd wordt gezien. Zelfs uw tegelkeuze kan in het badkamerontwerp worden opgenomen.

 Tegels voor uw badkamer

De afwerking van een badkamer is pas compleet wanneer de vloer- en wandtegels zijn gelegd of gezet. Dit geldt ook voor al onze badkamers in Bergschenhoek.
Aangezien er ontzettend veel mogelijk is en wij ook over een ruime hoeveelheid badkamertegels beschikken, kunt u in principe elke combinatie toepassen. Een badkamer is al lang niet meer bedoeld als praktische ruimte. Onze klanten in Bergschenhoek maken duidelijk dat zij veeleer een gevoel van wellness nastreven. Een mix van vloer- en wandtegels met mozaïektegels wordt steeds vaker in de badkamerruimte toegepast. Ook keramisch parket of cementtegels met een natuursteen look vinden gretig aftrek. Veel van onze badkamertegels zijn direct uit voorraad leverbaar. Dit geldt voor elk type tegel. Ook exclusieve vloer- en wandtegels voor uw badkamer in Bergschenhoek kunt u bij ons bestellen tegen interessante tarieven.

Badkamers met een wellness-gevoel

Sanitaire voorzieningen als een whirlpool, stoomcabine, een sunshower voor een sauna-effect en een Aquaclean douche wc verhogen uiteraard ook het gevoel van wellness bij badkamers in Bergschenhoek. Heerlijk comfortabel en schitterend geïntegreerd in uw badkamer. Voor al dit soort mogelijkheden kunt u beter even in onze badkamer showroom in Vlaardingen langskomen. Onze medewerkers praten u graag bij over de laatste ontwikkelingen.