Badkamers Delft

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Badkamers Delft

Steeds meer badkamers in Delft worden via ons als badkamerspecialist geleverd. Onze badkamershowroom in Vlaardingen laat uitgebreid zien welke mogelijkheden er op badkamergebied zijn. Of u nu over een kleine ruimte of over een grote ruimte beschikt, voor elk soort badkamer bieden wij de juiste oplossing. Kom kijken welke badkamers u het meeste aanspreken.

Opgeleverde badkamer Delft

Een impressie van een opgeleverde badkamer in Delft.

Badkamer voor klanten uit Delft op maat

Geen huis is hetzelfde en ook de indeling varieert per woning. Beschikt u over een beperkte ruimte dan is een ligbad misschien een stap te ver en kunt u beter denken aan een hoekligbad of een luxe douchetempel. Beschikt u over voldoende ruimte behoort een inloopdouche of een Cleopatra douchecabine tot één van de mogelijkheden. De ruimte voor een badkamer kan ook afwijken van standaard maten. Misschien heeft u te maken met een schuin plafond. Terwijl ook de tegelkeuze een hoofdstuk apart vormt waar van te voren goed bij stilgestaan dient te worden. Een badkamer voor onze klanten uit Delft op maat is dus absoluut geen vanzelfsprekendheid en vergt de nodige voorbereiding. Om dit proces te vergemakkelijken kunt u uiteraard van onze ruime kennis en ervaring gebruikmaken.

Badkamerspecialist en sanitairwinkel voor Delft

Als badkamerspecialist staat de kwaliteit van onze sanitaire producten voorop. In die zin zijn wij de meest toonaangevende sanitairwinkel nabij Delft waar zoveel te kezen valt en waar zoveel tijd en aandacht geschonken wordt aan de klant bij het helpen uitzoeken van de juiste badkamerinrichting. GSI levert keramisch sanitair van een hoogwaardige kwaliteit met een geweldig design tegen een interessante prijs. In onze badkamershowroom vindt u de nieuwste series keramische wastafels, wandclosets en urinoirs. De badmeubels van Sign zijn over de hele wereld bekend, maar daarnaast biedt dit merk ook badkameroplossingen met fraai uitgevoerde baden, waskommen en wastafelbladen. Veel producten kunnen desgewenst op maat gemaakt worden. Het merk Cleopatra staat bekend om zijn stoomcabines en whirlpools en geven gestalte aan het begrip wellness. Een trend die steeds vaker bij badkamers in Delft wordt gevolgd. Sunshower en de Aqua Clean douche-wc zorgen ook voor extra comfort. Voor badkamertegels hebben wij de keramische producten van verschillende tegel producenten op voorraad. Valt uw oog op een wandtegel of vloertegel die niet bij ons op vooraad is? Dan hoeft u in ieder geval niet lang te wachten, de meeste tegels zijn snel leverbaar.
De badkamers voor onze klanten uit Delft dienen van te voren uitgewerkt te worden met een doordacht badkamerontwerp, waarin alle facetten zijn opgenomen. Dankzij een inzichtelijk 3-D ontwerpprogramma kunt u samen met één van onze medewerkers uw badkamer laten ontwerpen. Alle wensen op het gebied van design, functionaliteit, duurzaamheid en onderhoud kunnen in ‘het plaatje’ worden meegenomen. Kom langs en ontdek de ongekende mogelijkheden van dit ontwerpprogramma, waar alles – zoals maten, kleuren en materiaalkeuze – voor in uw badkamer in Delft verwerkt kan worden.

Montage los sanitair

Voor een badkamer die al perfect afgewerkt maar waar nog e.e.a. in ontbreekt kunnen wij ook iets voor u betekenen voor de losse montage van los sanitair.
Wilt u uw wastafel laten vervangen door een nieuw model met een strak design of wilt u overstappen op een modern uitgevoerde douchecabine, onze installateurs staan altijd voor u klaar, voor alle badkamers in Delft. Ook badkamerkranen vervangen wij en wilt u op maat geproduceerde, ook dan kunt u op onze vakkundige installatiepartners rekenen.