Badkamers Den Haag

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Badkamers Den Haag

Heel veel badkamers in Den Haag zijn toe aan renovatie. De vraag is alleen hoe u uw badkamer wil inrichten. Welke mogelijkheden liggen binnen uw budget? En voor welke badkamertegels kunt u het beste kiezen? In onze badkamer showroom in Vlaardingen brengen wij u niet alleen op een aantal goede ideeën, maar kunnen wij voor u ook de volledige badkamerinstallatie uit handen nemen.

Opgeleverde badkamer Den Haag

Een impressie van een opgeleverde badkamer in Den Haag.

Comfort en luxe voor badkamer in Den Haag

Een wellness-gevoel is iets wat de laatste jaren steeds meer mensen aanspreekt. Het idee over een andere inrichting van een badkamer heeft Den Haag net zo goed bereikt. Het accent komt steeds meer op comfort en luxe te liggen, waarbij ook de keuze voor design sanitair en badmeubelen een steeds grotere rol speelt. Schitterende badkamertegels in allerlei maten en kleuren, diverse luxe sanitaire voorzieningen, vloerverwarming, als ook een perfecte afwerking in zijn geheel, geven de nodige meerwaarde aan alle badkamers in Den Haag die wij onder handen hebben genomen.

Grote sanitairwinkel regio Den Haag

Voor een grote sanitairwinkel nabij Den Haag en omgeving, ligt onze badkamer showroom in Vlaardingen op ongeveer een half uur rijden met de auto bij u vandaan. Een rit die zeker de moeite waard is, gezien ons aanbod van verschillende soorten badkamers in allerlei stijlen en op verschillende manieren ingericht.Om een idee op te doen hoe uw badkamerinrichting er later uit kan komen te zien, adviseren onze medewerkers u ter plekke op alle fronten. Wastafels, baden, douchecabines, toiletten tot en met de luxe stoombaden en whirlpools, niets is onbespreekbaar!

Ontwerp u eigen badkamer

Een goed doordacht badkamerontwerp begint bij een 3d-programma speciaal ontworpen om alle details van uw badkamer in beeld te brengen. Samen met een van onze medewerkers kunt u in onze vestiging in Vlaardingen al uw specifieke wensen kenbaar maken, waarna deze ingevoerd wordt in het systeem. Tijdens het ontwerpen kunt u uiteraard ook allerlei vragen stellen over bijvoorbeeld de meest ideale badkamertegel of over onze badkamer merken. Uiteraard rekenen we daarmee ook het bedrag uit dat met uw nieuwe badkamer of met uw badkamerrenovatie gemoeid is. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Bovendien kunt u rekenen op onze uitstekende service en garantie.

Merken badkamer

Elk sanitairmerk dat wij in onze badkamer showroom in Vlaardingen vertegenwoordigen wordt geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en leverbetrouwbaarheid.
Bij al onze producten bieden wij de nodige ondersteuning en nazorg. Deze service geldt voor alle badkamers in Den Haag.
Nog nooit kennis gemaakt met GSI keramiek? Nieuw is bijvoorbeeld de ‘rimmless’ wandcloset. Omdat het toilet niet over een spoelrand beschikt, is deze eenvoudig in onderhoud. En vergeet ook niet het Italiaanse design, in zowel een traditionele als moderne, strakke stijl. Een ander sterk badkamermerk is Cleopatra, welke uitblinkt in stoombaden en whirlpools. Uitproberen? Een afspraak voor de privé testruimte is zo gemaakt.
Ook heel bijzonder en steeds vaker geïnstalleerd in badkamers voor Den Haag is de Aquaclean douche-wc van het gerenommeerde merk Geberit. Het warme water reinigt beter dan toiletpapier en levert optimaal hygiënisch comfort.

Referentie badkamer in Den Haag

Voor inwoners van Den Haag die behoefte hebben aan een nieuwe badkamer is een bezoek aan onze showroom in Vlaardingen een bijzonder goede optie. Met badkamers in allerlei opstellingen, hoge kwaliteit sanitair en een enorme diversiteit aan fraaie vloer- en wandtegels kunt u bij ons uw badkamer geheel naar eigen wens laten inrichten. Onze medewerkers nemen graag de tijd om met u de verschillende mogelijkheden door te nemen. Ook voor het installeren en monteren van badkamers beschikken wij over de nodige expertise.

Alles onder één dak

In onze showroom in Vlaardingen treft u alles aan op het gebied van badkamers. De nieuwste trends, hoogwaardig sanitair, prachtige tegels in allerlei maten en schitterende badkameroplossingen voor zowel de wat kleinere badruimtes als voor de wat grotere badkamer, alles onder één dak.

Een badkamer in Den Haag, precies zoals u het wilt

Onze medewerkers houden rekening met werkelijk al uw wensen. Met 3D-visualisatie maken wij iedere badkamer inzichtelijk. De plaats van uw badkamermeubelen, uw sanitair, uw douche, de keuze van uw badkamerkranen, tot aan de bijpassende vloer- en wandtegels, alles wordt tot in detail uitgewerkt, zodat uw badkamer in Den Haag eruit komt te zien, precies zoals u het wilt.

Makkelijk te bereiken showroom

Vlaardingen ligt op nog geen 30 kilometer van Den Haag af en neemt slecht een halfuur rijden in beslag. Onze fraaie showroom biedt voldoende inspiratie voor een verrassend en weergaloos badkamerinterieur van een zeer hoog niveau. In combinatie met onze uitgebreide collectie hoogwaardige tegels zult u absoluut kunnen slagen.