Badkamers Gouda

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Badkamers Gouda

Diverse badkamers in Gouda zijn door ons onder handen genomen. Onze badkamer showroom in Vlaardingen is in een half uur rijden te bereiken. De aanschaf of een renovatie van uw badkamer is bepaald geen kleine onderneming. Om een overzicht te krijgen uit welke mogelijkheden u het beste kunt kiezen, dienen onze meer dan 40 badkameropstellingen als een leidraad.

Opgeleverde badkamer Gouda

Een impressie van een opgeleverde badkamer in Gouda.

Badkamers in Gouda voorzien van luxe en comfort

Vrijwel elke badkamer in Gouda die wij vernieuwen of renoveren wordt tegenwoordig uitgerust met een stuk luxe en comfort. Neem alleen al de meerwaarde die vloerverwarming met zich meebrengt. Lekker behaaglijk warm in de winter en koel voor in de zomer. Daarnaast zijn er ook tal van mogelijkheden voor inbouwapparatuur, zoals luxe douche- en stoomcabines, een Sunshower of een whirlpool. Het begrip wellness wordt steeds vaker aan badkamers in Gouda toegevoegd. Kom langs om te kijken welke badkamermerken wij vertegenwoordigen en laat u zich uitgebreid informeren.

Sanitairwinkel nabij Gouda biedt meer keuze

Als sanitairwinkel voor Gouda en haar omgeving bieden wij de meeste keus. Onze badkamer showroom toont meer dan 40 verschillende soorten badkamerstijlen die telkens op een andere manier zijn ingericht met het sanitair dat wij vertegenwoordigen. Dit zijn onze voordelen:

Hoogwaardige kwaliteit sanitair tegen een betaalbare prijs.
Mooie vormgeving en praktisch gemak sluiten perfect op elkaar aan.
Hulp nodig bij uw badkamerinstallatie? Geen probleem, wij lossen alles voor u op met gerenommeerde installateurs die hun sporen ruimschoots hebben verdiend.
Door de nauwe contacten die wij onderhouden met de diverse fabrikanten is alles snel leverbaar en kan desgewenst op maat worden besteld.

Whirlpool met verschillende systemen

Onze klanten in Gouda vragen ons vaak voor welke whirlpool zij het beste kunnen kiezen. Wij zijn ervan overtuigd dat u met het merk Cleopatra sowieso het beste in huis haalt. De weldadige werking van deze whirlpool werkt ontspannend en preventief tegen verkoudheid en reinigt uw lichaam ook grondig. Voor uw badkamer in Gouda kunt u kiezen uit vier verschillende systemen. Het Spa-systeem blaast de lucht zijwaarts naar binnen via de bodem. Het Hydro-systeem combineert krachtige waterstralen vanuit de zijkant met een enorme hoeveelheid luchtbelletjes die via de bodem naar binnen geblazen worden. Het Combi-systeem is Spa en Hydro samen en bij het Dubbel-systeem kunt u bovenop het Combi-systeem ook nog kiezen voor extra hydro-jets. Cleopatra kent drie collecties: de Wellpool, Premiumline en de Luxusline. Kom langs om deze prachtige whirlpools met eigen ogen te bewonderen en vraag aan onze medewerkers tekst en uitleg over de werking. Wilt u compleet ervaren hoe een whirlpool van Cleopatra werkt, maken wij met alle plezier een afspraak voor de privé testruimte.

3D badkamerontwerp

Badkamers in Gouda worden in de regel vooraf in kaart gebracht door middel van een 3D badkamerontwerp, waarin alle maten, kleuren en vormen in verwerkt worden.
Van sanitair uit onze sanitairwinkel tot badkamertegels uit onze tegelshowroom. Handig om precies te bepalen hoe uw toekomstige badkamer er uit komt te zien, maar ook voor het maken van een duidelijke offerte, omdat in principe alle details meegenomen kunnen worden. Daarnaast kunnen onze medewerkers u tijdens het ontwerpen ook allerhande informatie verstrekken, waardoor uw keuze nog verder vergemakkelijkt zal worden.