Badkamers Hellevoetsluis

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Badkamers Hellevoetsluis

In sommige badkamers van Hellevoetsluis hebben wij complete douche- en stoombines geïnstalleerd. Weer andere klanten gaven de voorkeur aan de comfortabele Sunshower of, wanneer de afmetingen van hun badkamer dat toeliet, aan een whirlpool. Hoe dan ook, er wordt steeds meer ruimte gecreëerd voor een stukje wellness. Uiteraard kunnen wij in onze badkamer showroom in Vlaardingen daar de nodige voorbeelden van tonen.

Opgeleverde badkamer Hellevoetsluis

Een impressie van een opgeleverde badkamer in Hellevoetsluis.

Voor elke badkamer in Hellevoetsluis een gepaste oplossing

Niet iedereen beschikt over een grote badkamer en niet iedereen beschikt over hetzelfde budget. De ene klant uit Hellevoetsluis wil zijn badkamer compleet laten vernieuwen, een ander wil alleen maar een nieuw badmeubel. Kortom, onze klanten hebben allemaal verschillende wensen waar we natuurlijk rekening mee zullen houden. Wanneer u langskomt nemen onze medewerkers alle details met u door. Voor alle badkamers in Hellevoetsluis geldt dat we samen met u op zoek gaan naar een gepaste oplossing.

Sanitairspecialist helpt klanten uit Hellevoetsluis op weg

Ook op het gebied van sanitair kunnen wij het nodige voor u betekenen. Als sanitairwinkel wordt Hellevoetsluis goed op weg geholpen met de beste badkamer merken die op voorraad leverbaar zijn. Keramische baden, toiletten en wastafels, schitterende badmeubels tot complete douche- en stoomcabines en whirlpools. Met meer dan 40 verschillende badkameropstellingen kunt u zien welke badkamerinrichting u het meeste aanspreekt. Hoogwaardig sanitair dat wij volledig kunnen laten installeren, waarbij alles perfect afgewerkt wordt.

Volledige badkamerinstallatie

Waar u in onze badkamer showroom ook voor langskomt, met volledige badkamerinstallatie bedoelen we werkelijk alles.

   • Bij badkamerrenovatie wordt het puin afgevoerd en wordt alles netjes schoon achtergelaten.
   • Bij het installeren van uw sanitair wordt alles zorgvuldig afgewerkt, zodat de badkamers in Hellevoetsluis één geheel vormen.
   • En bestelt u bij ons uw badkamertegels, dan zorgen onze tegelzetters voor een schitterend eindresultaat, waaraan u nog jarenlang plezier zal beleven.
    Laat uw badkamer goed tot zijn recht komen. Met het inschakelen van uitsluitend gerenommeerde installateurs wordt succes verzekerd, waarbij rekening wordt gehouden met al uw wensen.

Speciaal ontworpen badkamers

Net als in al onze andere verzorgingsgebieden geldt dat voor elke badkamer in Hellevoetsluis een eigen uniek badkamerontwerp gemaakt kan worden. Met een speciaal 3D-programma kunt u bij ons in Vlaardingen uw badkamer compleet aan laten passen aan al uw wensen. Tegelkeuze, indeling, kleursetting, maatvoering, vloerverwarming, werkelijk alles kan in het plaatje meegenomen worden, waarbij ook zeker rekening gehouden zal worden met uw budget. Samen met één van onze medewerkers bedenken we de beste badkameroplossingen. Net zo lang totdat u tevreden bent over uw badkamerinrichting.