Badkamers Hoek van Holland

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Badkamers Hoek van Holland

Als voorbeeld van een harmonieus badkamerontwerp spant deze badkamer in Hoek van Holland de kroon. Hoogwaardig design, een prachtige badkamerindeling waarbij elk onderdeel van dit badkamerinterieur volledig tot zijn recht komt en de schitterende afwerking met sfeervolle vloer- en wandtegels. Het vrijstaande bad met uiterst functionele kranen waarvan de waterleidingen in de muur subtiel zijn weggewerkt, net als in de doucheruimte en boven de wastafels, brengen rust en eenheid in deze badkamer. Extra accenten worden toegevoegd door de aangebrachte nisjes in douche en toilet.

Hoogwaardige kwaliteit sanitair

Deze klant uit Hoek van Holland heeft met zijn badkamer gekozen voor een exclusief design met een hoogwaardige kwaliteit sanitair. Zowel het vrijstaande bad als de separate wastafels en de inloopdouche die door glazen wanden wordt afgescheiden bewaren de eenheid in deze prachtige badkamerruimte. Het badkamerinterieur is uiterst functioneel ingericht, waarbij alleen de badkamerkranen zichtbaar zijn, terwijl alle waterleidingen in de muren zijn weggewerkt. Ook de regendouche komt direct uit de muur. Kortom, een praktische badkamer die makkelijk schoon te houden is.

Inloopdouche

De inloopdouche wordt slechts door een klein muurtje afgescheiden van de rest van deze badkamer in Hoek van Holland. Door de tegels door te laten lopen en voor de rest met glazen wanden te werken blijft de doucheruimte betrokken bij het geheel. De aangebrachte nisjes zijn handig voor losse spulletjes in te bewaren en de regendouche zorgt voor een weldadige douchesensatie. Ook in het toilet is een nisje aangebracht.

Badkamer in Hoek van Holland, showroom in Vlaardingen

Badkamerinstallatie, tegelwerk en montage van sanitair, u kunt rekenen op eersteklas vakwerk. Voor een perfecte, eigentijdse badkamer behoort Hoek van Holland ook tot een van onze verzorgingsgebieden. In nog geen halfuur rijden kunt u inspiratie opdoen in onze showroom in Vlaardingen.