Inloopdouche

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Inloopdouche

Wel eens aan een inloopdouche gedacht? Inloopdouches zijn erg gewild. Het is niet alleen prettig omdat je makkelijk in en uit de douche kan stappen, maar ook uit esthetisch oogpunt integreert een inloopdouche uitstekend in uw badkamer. Ervaar ook het comfort en praktische gemak van onze inloopdouches.

Waarom een inloopdouche?

De inloopdouche is de trend van dit moment. Het is geen cabine, maar een doucheruimte waar je in kunt lopen en wat ook één geheel vormt met uw badkamer. Makkelijk schoon te houden en zonder obstakels. Ideaal om in te laten bouwen voor de wat grotere badkamers.

Welk soort inloopdouche?

Globaal kunt u kiezen voor drie typen inloopdouches, een inloopdouche van glas, kunststof of een inloopdouche van steen. Bij een glazen inloopdouche lijkt uw badkamer veel groter en u verliest geen licht. Het glas dient minimaal 10 mm dik te zijn. Bij een inloopdouche van steen wordt het douchegedeelte enigszins gescheiden van de rest van uw badkamer. U creëert daarmee vaak wat meer rust in uw badkamerruimte. De afscheidingswand kunt u laten betegelen, waarbij de badkamertegels goed combineren bij uw badkamermeubilair. Zo ontstaat een harmonieus geheel in een volledig eigentijdse badkamerstijl.

Badkameraccessoires

Aangezien je bij een inloopdouche doorgaans meer ruimte hebt, kiezen veel van onze klanten voor een regendouche. De douchekop levert veel water en werkt het beste wanneer deze aan het plafond wordt bevestigd. Ook kunt u voor een variant kiezen die aan een stang hangt. Massagestralen die uit de muur komen is een prettige sensatie en u kunt door ons niet alleen schapjes aan de muur laten bevestigen waar u uw spullen op kunt zetten, maar wij verwerken ook nisjes in uw inloopdouche. Dit oogt minder rommelig, waardoor uw badkamer een strakkere uitstraling krijgt.

Waterafvoer inloopdouche

Op het gebied van waterafvoer kunt u bij ons terecht voor diverse opties. Bijzonder populair is de lijngoot. Uw vloertegels hoeven niet op maat gesneden te worden en het water in uw inloopdouche loopt gelijkmatig over de hele breedte weg. Zaak is dat uw vloer altijd iets afloopt in de richting van uw afvoer. Dit bespaart u een hoop extra schoonmaakwerk.

Tegelvloer of douchebak

Naast en betegelde vloerkunt u voor uw inloopdouche ook een douchebak installeren. Het voordeel hiervan is dat het water minder opspat. Formaat, vorm en kleur kunt u uitkiezen in onze showroom. Ook een douchewand of een extra glazen douchedeur vermindert rondspattend water en voorkomt bovendien warmteverlies.

Kom langs voor een goed plan

Als badkamerspecialist in en rondom Vlaardingen nemen wij graag alle mogelijkheden samen met u door. In de loop der jaren hebben wij reeds heel wat inloopdouches geïnstalleerd. Deze ervaring vertaalt zich in een gedegen stuk vakmanschap, waarbij iedere inloopdouche altijd piekfijn in orde wordt afgewerkt. Bij het maken van een goed plan kunnen wij exact de kosten voor u uitrekenen. Naar aanleiding van een 3-D ontwerp kunt u zelf bepalen welke badkamertegels en badkameraccessoires u wilt. Ook staan wij bij uw nieuwe inloopdouche stil over de soort afscheiding, uw waterafvoer en de verlichting.

Uniek assortiment tegels

In onze collectie vindt u ook een groot aantal unieke tegels. Van dubbelhard gebakken tegels tot een groot assortiment keramisch parket (houtlook tegels). Verder treft u ook exclusiviteiten zoals de VT Wonen tegelcollectie en fabrieken als Padana en Imola. De collectie is volledig gemaakt met cementtegels, glasmozaiëken, natuursteenmozaiëken en handvorm tegels.