Badkamers Leiden

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Badkamers Leiden

Zelfs voor badkamers in Leiden stropen we onze mouwen graag op. Steeds meer klanten uit deze regio weten de weg naar onze badkamer showroom in Vlaardingen te vinden. Bekijk de meer dan 40 badkameropstellingen en laat u voorlichten over de mogelijkheden voor uw nieuwe of te renoveren badkamer. Alles op het gebied van badkamers onder één dak maakt een half uur rijden meer dan de moeite waard.

Opgeleverde badkamer Leiden

Een impressie van een opgeleverde badkamer in Leiden.

Een complete badkamer voor Leiden

Juist omdat we over een uitgebreid assortiment sanitair, badmeubels en badkamertegels beschikken, kunt u bij ons terecht voor een complete badkamer. In Leiden worden steeds meer badkamers door erkende installateurs met wie wij al jarenlang samenwerken, gedegen onder handen genomen. Met een perfect eindresultaat voor een badkamer op maat krijgt u precies zoals u het hebben wilt. Onze medewerkers beschikken over zeer veel productkennis en kunnen u over van alles en nog wat informeren en adviseren.

Sanitairwinkel voor Leiden met bekende badkamermerken

Als badkamerspecialist vertegenwoordigen wij uitsluitend de beste badkamermerken. Omdat wij met onze leveranciers een goede band hebben opgebouwd, bieden wij flexibele oplossingen, zodat met al uw wensen rekening gehouden kan worden.

Met een keur aan baden en wastafels, verkopen wij ook complete douche- en stoomcabines, whirlpools en badkamermeubels. De merken die wij vertegenwoordigen voor onze badkamers in Leiden zijn onder andere:

• GSI keramiek
• Asselux sanitair
• Cleopatra stoomcabines en whirlpools
• Geberit Aquaclean
• Sign Badmeubels
• Sunshower

Montage van uw sanitair

Omdat wij uitsluitend samenwerken met erkende installateurs kunnen wij ook de montage van uw sanitair regelen. Of het nu om een complete badkamerrenovatie gaat, waarbij verbouwd moet worden en puin moet worden afgevoerd of dat het om de installatie van een complete douchecabine betreft, alles wordt keurig netjes geïnstalleerd en netjes afgewerkt. Ook douchedeuren die u van te voren op maat heeft besteld, kunnen wij in alle badkamers van Leiden op vakkundige wijze installeren.

Badkamerinrichting op maat

Naast onze uitgebreide badkamer showroom kunt u met behulp van een 3D-ontwerp uw badkamer volledig naar wens laten inrichten. Naar aanleiding van dit ontwerp weet u precies wat u nodig hebt voor uw badkamer. Geen detail wordt over het hoofd gezien. Een badkamerinrichting op maat, waarbij wij ook exact kunnen bepalen met welke kosten u rekening dient te houden.

Wellness in badkamers

Meer en meer klanten uit Leiden kiezen voor een stukje wellness in hun badkamer. Onze klanten hebben steeds meer behoefte aan comfort en zien hun badkamer als een ruimte waarin je je ook kunt ontspannen. Wanneer u de ruimte heeft, kunt u overwegen om een whirlpool aan te schaffen. Heeft u minder ruimte kan een luxe douche- en stoomcabine of een Sunshower uitkomst bieden. Ook de Aquaclean douche-wc van Geberit wordt steeds vaker als sanitair toegevoegd.

Meerwaarde van vloerverwarming

Wanneer wij de nieuwe of vernieuwde badkamers in Leiden laten installeren, worden de ruimtes ook vaak opnieuw betegeld. Voor badkamertegels bent u overigens ook aan het juiste adres, want naast onze afdeling badkamers beslaat onze tegelshowroom maar liefst 1000 m2. Heeft u uw keuze bepaald, is het vaak een goed moment om te overwegen of u vloerverwarming wilt aanschaffen. Erg comfortabel voor in de winter en heerlijk om te ontspannen.