Badkamers Maasland

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Badkamer in Maasland

Deze badkamer in Maasland heeft werkelijk een perfecte mix van strak design gecombineerd met een geweldige vlakverdeling van de tegels met houtlook. Het sanitair is zorgvuldig gekozen door onze klant en het eindresultaat mag er zijn.

Badkamer met een mix van strak design en de warmte van hout (tegels)

Onze klant uit Maasland wilde vooral het strakke sanitair mooi tot zijn recht laten komen in de badkamer. Toch waren zij niet op zoek naar een kille, steriele badkamer. Onze klant heeft daarom gekozen voor een combinatie met houtlook tegels en een natuurlijk ogend mozaiek. Het industriele sanitair steekt hierdoor spannend af en maakt de badkamer een avontuur om te gebruiken. De houtlook vloertegels die tegen wand zijn verwerkt achter het badmeubel versterken dit effect nog meer en laten het badmeubel geweldig contrasteren. Maasland behoort tot de kern van ons werkgebied en sinds jaar en dag leveren wij veel badkamers af in Maasland. Dat is niet zo gek natuurlijk want welgeteld ligt ons bedrijf misschien maar 10 minuten rijden met de auto vanaf Maassluis en Maasland. Maasland kent zeer uiteenlopende type woningen. Zo maakten we badkamers in monumentale panden maar ook geweldige badkamers inde nieuwe wijk de Commandeur. Zo zijn we van alle markten thuis. ook op technisch gebied. Zo is een badkamer in Maasland in een oud pand in het centrum natuurlijk wel wat anders dan een badkamer in een nieuwe vrijstaande villa.

Vakkundig geinstalleerd

Deze badkamer in Maasland werd vakkundig geinstalleerd door onze installatiepartners. Onze klant heeft heel het project vanaf het slopen tot de laatste afronding uit handen gegeven. Het reslutaat is geweldig te noemen. En ook ons team is er trots op om zo’n badkamer in Maasland te mogen leveren. Woont u ook in Maasland en wilt u uw badkamer ook grondig aanpakken? Neem dan contact met ons op!