Aquaclean

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Geberit AquaClean douche-wc

De douche-wc van Geberit AquaClean levert u het hygienisch comfort van reinigen met (warm) water, wat onmogelijk te bereiken is met het reinigen met papier. De Geberit AquaClean douche-wc is niet meer het toilet van de toekoms,t maar de bereikbare luxe van vandaag.

Geberit AquaClean

De douche-wc van Geberit AquaClean is een product wat al enkele decennia te verkrijgen is. Toch lijkt de interesse in dit product met de dag toe te nemen. Steeds meer mensen ervaren in het buitenland het voordeel van het reinigen van het onderlichaam met water. Zo zijn er veel culturen waar het reinigen van het onderlichaam met papier helemaal niet aan de orde komt en uitsluitend gereinigd wordt met water. In verre oorden staat er vaak een fles water naast het toilet. Dat moet anders kunnen moeten ze bij Geberit gedacht hebben, toen zij de AquaClean ontwikkelden. Zo heeft Geberit AquaClean verschillende varianten. Er is een eenvoudig model waarbij het onderlichaam gereinigd wordt met warm water waarbij alleen maar een andere closetzitting op het bestaande toilet gemonteert wordt. De uitgebreidere modellen van Geberit AquaClean zijn de complete wandclosets waar alles in geintegreerd is. Deze toiletten kunnen worden bediend met afstandbediening waar in sommige gevallen uw persoonlijke voorkeur voor de stand van de douchearm en watertemperatuur ingesteld kan worden. Het laatste nieuwe model van Geberit AquaClean is het model Sela. In dit toilet is zowel techniek als design verenigd. Hiermee heeft u niet alleen de voordelen van Geberit AquaClean maar ook een wandcloset met een mooi strak design.

Modellen Geberit AquaClean

Geberit heeft verschillende modellen, de modellen die Bakker Tegels en Badkamers kan leveren zijn:

  • Geberit AquaClean Sela
  • Geberit AquaClean 8000 / 8000plus
  • Geberit AquaClean 4000 / 4000 Set
  • Geberit AquaClean 5000 / 5000 Set
  • Geberit AquaClean 5000plus / 5000plus Set

Zekerheid

Geberit is een grote Duitse fabrikant. De ontwikkeling van de AquaClean is dan ook niet over een nacht ijs gegaan. De AquaClean is door verschillende fabrikanten geimiteerd maar nooit geëvenaard als het gaat om de kwaliteit.