Asselux

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Asselux

Asselux maakt unieke elementen van een halffabrikaat wat in eerste instantie als extreemgrote tegels geproduceerd wordt. Zo produceert Asselux wastafels, planchets, muurtjes of voorzetwanden uit een stuk.

Keramisch product

De basis voor de producten van Asselux zijn de keramische tegels van het unieke formaat van 100×300 cm met een dikte van slechts 3 mm. Als een van de eerste fabrikanten in Nederland heeft Asselux inspiratie uit dit halffabrikaat gehaald en is gaan experimenteren met de mogelijkheden voor de badkamer. De tijd van experimenteren ligt inmiddels ver achter ons en inmiddels is Asselux een serieuze speler in de sanitairmarkt. Door de voorsprong in productietechniek tref je in dit soort producten geen andere fabrikant met zo’n hoog afwerkingsniveau en zo’n breed assortiment verschillende producten voor de badkamer. Door de eigenschappen van het keramische oppervlak van de producten van Asselux heeft u de zekerheid van een natuurlijke uitstraling met alle voordelen van keramiek. Zo zijn deze producten van Asselux zeer krasvast maar ook zuurbestendig.

Asselux maatwerk

Asselux kent een aantal producten die verkrijgbaar zijn in standaard maten. Het bijzondere aan de producten van Asselux is dat alles op maat te bestellen is. Zo kunt u wastafels in vorm en afmeting perfect afstemmen op de beschikbare maten, maar ook planchets, douchebakken en voorzetwanden voor uw badkamer op maat laten maken. Zo krijgt uw badkamer een unieke uitstraling in design en kleur. Daarbij geniet u van alle voordelen van het keramische oppervlakte. In onze showroom kunt u verschillende producten van Asselux voor de badkamer bekijken. Onze medewerkers kunnen u bij het ontwerp en advies van uw badkamer deskundig adviseren over de producten van Asselux.