Cleopatra baden

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Cleopatra baden

Cleopatra baden worden op dit moment gezien al seen van de meest exclusieve stijlen die er voor de badkamer zijn. Veel van de onderdelen zijn uniek, gepatenteerd en worden alleen door Cleopatra gebruikt. Als Nederlandse fabricant kunt u rekenen op een geweldige service en nazorg voor uw Cleopatra bad. Cleopatra wil altijd een hoge kwaliteit kunnen leveren, daarom laten zij elk product maken in eigen huis door zeer gespecialiseerde vakmensen.

Cleopatra stoomcabines 

Cleopatra was een van de eerste fabrikanten die stoomcabines produceerde die volledig ingebouwd konden worden. Deze Cleopatra stoomcabines zijn heel lang de standaard geweest voor de luxere huisjes in de bekende vakantieparken. Cleopatra producten worden volgens zware Duitse normen geproduceerd. Hierdoor bent u verzekerd van een stoomcabine waar u jarenlang van kunt genieten. Op het gebied van design is er veel veranderd in het leveringsprogramma van Cleopatra. Zo kunt u tegenwoordig zelf een stoomcabine of stoomdouche samenstellen in de door u gewenste of beschikbare afmetingen. Deze stoomcabines en stoomdouches zijn perfect te integreren in de stijl van uw badkamer. Ander groot voordeel is dat de stoomcabines en stoomdouches van Cleopatra er niet uit zien als de normale stoomcabines, maar presenteren zich als luxe douchecabine, waarbij het tegelwerk de totale sfeer bepaalt.

Cleopatra whirlpool

De Cleopatra whirlpool is net zo uniek qua design als de Cleopatra stoomcabines. De whirlpools van Cleopatra zijn in bepaalde uitvoeringen dieper dan normal en hebben zee en geweldige ergonomische vorm. In een whirlpool van Cleopatra zit u tot aan uw nek in het water. Zo kunt optimaal genieten van de whirlpool systemen. De verschillende systemen die kunt toevoegen aan de uw whirlpool zijn de volgende:

  • Het Spa-systeem. Hierbij wordt lucht vanuit de bodem het bad ingeblazen, niet recht omhoog maar evenwijdig aan de badbodem voor nog meer massage-effect. Het resultaat is een voortdurende stroom van vele duizenden, sprankelende, grote en kleine  luchtbellen die het lichaam masseren.
  • Het Hydro-systeem. De fraaie kleine jets in de zijwand zijn de hydro(water)jets en die verzorgen een waterstraal welke een krachtige en masserende werking geeft aan uw rug, benen en voeten. Middels de bediening kan o.a. de pulsatie en kracht geregeld worden (harder of zachter).
  • Het Combi-systeem (Spa & Hydro). Het combi-systeem combineert de krachtige waterstralen vanuit de zijkant slim met het bubbeleffect van de duizenden kleine luchtbellen vanuit de bodem. Maar desgewenst kunt u ook een van beiden uitschakelen!

Cleopatra baden in onze showroom

Bent u benieuwd hoe een Cleopatra whirlpool of stoomcabine er uit ziet in het echt? Dan kunt u natuurlijk altijd eens langs komen in onze showroom. In onze showroom hebben wij verschillende Cleopatra baden staan. Onze specialisten staan altijd voor u klaar en zullen u van deskundig advies voorzien. Daarnaast is onze showroom voorzien van een privé testruimte, hier kunt u de Cleopatra stoomcabines en baden testen als wij u introduceren bij Cleopatra.