SIGN badmeubel

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Sign badmeubel

Sign Bagno is het parade paardje van Berloni Bagno, wat weer onderdeel is van de familie Berloni, die zich in de volledige breedte specialiseert op de productie van meubelen. Sign Bagno badmeubels maken het verschil in uw badkamer.

Sign badkamers

Eigenlijk levert Sign niet alleen badmeubels. Sign is fabrikant van een kompleet badkamerconcept. In het programma wat Sign voert vindt je alles wat er geproduceerd kan worden met hout, steen, glas en Astone. Zo produceert Sign Bagno ook prachtige waskommen van natuursteen, baden van Astone (solid surface), wastafelbladen van glas en natuurlijk badmeubels van hout die geleverd kunnen worden in lak finish mat en glanzend en houtfineer. De badmeubels van Sign hebben vele gezichten. We kunnen dan ook niet zeggen dat deze badmeubels heel strak of tot “high-tech”design behoren. Uw eigen interpretatie van de mogelijkheden bepalen welke sfeer de meubelen van Sign uitademenen. In onze showroom treft u verschillende opstellingen die geproduceerd door of gecombineerd met Sign badmeubels kunnen worden. Door de nauwe banden met de meubelindustrie kunnen wij altijd rekenen op voldoende inspiratie. Deze fabrikant exposeert op vrijwel elke serieuze meubelbeurs. Van Milaan tot de Russische beurzen. De topstukken van Sign zijn de baden die uit 1 stuk natuursteen gefreesd worden. Deze enorme pronkstukken zijn in verschillende soorten steen en verschillende vormen leverbaar. Hierbij zijn dan weer waskommen in dezelfde vorm en steensoort leverbaar, waardoor je een perfecte combinatie krijgt met je Sign badmeubel.

Alle in eigen beheer

Het unieke van de badmeubels van Sign is dat vrijwel alle componenten in eigen beheer geproduceerd worden. Zo worden alle houten delen in de fabriek zelf gezaagd, geschuurd en gelakt. En de Astone (solid surface) producten op een eigen afdeling geproduceerd. Hierdoor is Sign ook in staat beperkt badmeubels op maat te leveren en strenge controle, op de kwaliteit die geleverd wordt, te houden.

Kom langs in de showroom en laat u inspireren en adviseren over de mogelijkheden van de Sign badmeubels.