Sunshower

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Sunshower

De Sunshower is inmiddels ruim 10 jaar op de markt en daarmee een bewezen fabrikant, wat staat voor kwaliteit en innovatieve producten. Waar het ooit begon met de ingebouwde zonnebank voor onder de douche is Sunshower inmiddels ook een serieuze speler als het gaat om infraroodproducten die breed toepasbaar zijn in de badkamer.

Zonlicht in de douche

Zonlicht heeft allerlei positieve effecten op de gemoedstoestand en op de gezondheid en u krijgt er een mooi en gezond kleurtje van. De Sunshower draagt hier geweldig bij aan uw welbevinden. De aanmaak van vitamine B zorgt onder andere voor sterke botten. Sunshower ontwikkelt zijn producten samen met het LUMC en laat al zijn producten keuren door KEMA. Hierdoor kunt u vertrouwen op een product van Sunshower wat op alle vlakken veilig is. Zo kunt u ongestoord en gerust genieten van een extra portie zonlicht. Extra belangrijk voordeel is dat het opdoen van dit extra zonlicht, u ook nog eens geen extra tijd kost, doordat u de Sunshower gelijktijdig kunt gebruiken met de douche. De Sunshower voegt extra luxe toe aan uw badkamer, waardoor u het gevoel van wellness bij u thuis ervaart. Zo past de Sunshower perfect in het rijtje met producten als whirlpools, stoomcabines, de douche-WC van Geberit en sauna’s. Wanneer u uw badkamer zorgvuldig samenstelt en een product als de Sunshower toepast, draagt dit bij in de perfecte balans tussen lichaam en geest.

Sunshower en infrarood

Naast de producten met zonlicht in de badkamer produceert Sunshower ook zonlichtproducten, die gecombineerd worden met infrarood. Deze producten stellen u in staat om, zonder extra ruimte van uw badkamer te gebruiken, toch een sauna effect te ervaren. Deze producten zijn ook allemaal geschikt voor de natte gedeelten zodat u van uw douchecabine door middel van een extra zitbankje al van de infraroodwarmte kunt genieten. Met de producten van Sunshower krijgt uw badkamer een echte upgrade. In onze showroom treft u verschillende producten van Sunshower. Laat u deskundig voorlichten door onze medewerkers wat de mogelijkheden in uw badkamer zijn met de producten van Sunshower.