Badkamers Naaldwijk

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Badkamer in Naaldwijk

Deze badkamer in Naaldwijk willen wij u zeker niet onthouden. Door de verschillende elementen, zoals het badmeubel en het zwevend toilet iets af te scheiden ontstaat in deze badkamerruimte een intieme sfeer die nog eens versterkt wordt door de grote houtlook tegels. Deze strak uitgevoerde badkamer komt fraai tot zijn recht. De minimalistische stijl is ook vooral gericht op functionaliteit, waarbij u zich aan niets hoeft te storen.

Wandcloset

Het bijzondere van deze badkamer in Naaldwijk is dat u zich snel op uw gemak voelt. Niet alleen door de fraai afgewerkte vloer- en wandtegels, maar vooral ook doordat dit zwevende toilet, met softclose zitting en ingebouwd reservoir op een subtiele manier wordt afgeschermd door middel van een kleine wand. Hierdoor ervaart u iets meer privacy en wordt de intieme sfeer gewaarborgd. Alle waterleidingen zijn mooi weggewerkt en de ruimte wordt ook optimaal benut.

Badmeubel

Bij deze badkamerinrichting zit het badmeubel aan de andere kant van de wand, eveneens stijlvol ingebouwd en ook weer puur gericht op functionaliteit. Met een brede wastafel voorzien van 2 design mengkranen en met de twee grote laden eronder ontbreekt het u aan niets. De natuurlijke uitstraling van de houtlook wandtegels rondom combineren uitstekend met de donkere natuurstenen vloertegels. Kortom, een degelijke, comfortabele en schitterend afgewerkte badkamer waar deze klant in Naaldwijk uiteraard zeer over te spreken was.

Badkamer in Naaldwijk binnen ons bereik

Onze vestiging ligt slechts op 20 minuten rijden bij Naaldwijk vandaan. Geen wonder dat steeds meer klanten de weg naar onze badkamershowroom hebben weten te vinden. Voor een vakkundige en volledige verbouwing van uw badkamer rekenen wij Naaldwijk daarom ook zeker tot ons verzorgingsgebied.