Whirlpool schoonmaken

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Schoonmaken en onderhoud van douchebakken, baden en whirlpoolsystemen

Het gehele bad met al zijn componenten moet goed onderhouden en schoongemaakt worden. Volgt u a.u.b. de navolgende aanwijzingen zorgvuldig op om te voorkomen dat de glans van het acryl of metaal afgaat:

  • Gebruik om het bad schoon te maken slechts zachte doek en een PH neutrale, niet schurende, schoonmaakmiddelen gebruiken. Geen synthetische doeken, schuursponsjes,sponsjes met metaaldraden,scherpe methyl houdende reinigingsmiddelen, schuurmiddelen, alcohol, aceton of andere oplossingsmiddelen gebruiken, daar deze de oppervlakte aantasten.
  • Geen badschuim, badolie, badzout of andere middelen gebruiken die niet specifiek geschikt zijn voor gebruik in een whirlpool (deze lossen zich niet volledig op en zijn daarom potentieel schurend).
  • Om eventuele kalkaanslag te verwijderen kunt u, in water verdunde, lauwwarme azijn gebruiken.
  • Wij raden u aan periodiek het complete whirlpoolsysteem te reinigen met behulp van de reinigingscyclus (bij systemen die hiervan voorzien zijn). Volgt u a.u.b. de instructies op die aangegeven zijn voor elk systeem.
  • Kleine beschadigingen kunnen met behulp van een acryl reparatieset gerepareerd worden. Lichte krasjes kunnen gemakkelijk verwijderd worden door ze licht te polijsten met Commandant 4.