Badkamers Rotterdam

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Badkamers Rotterdam

Voor badkamers kan Rotterdam ongekend veel mogelijkheden ontdekken wanneer men langskomt in onze showroom in Vlaardingen. Diverse soorten badkameropstellingen geven een indruk van hoe uw badkamer er in de toekomst uit zou kunnen komen te zien. Onze medewerkers maken samen met u een badkamerontwerp, waarbij alle aspecten voor de meest ideale badkamer ingecalculeerd worden. Wij vertegenwoordigen uitsluitend bekende en gerenommeerde merken badkamers.

Opgeleverde badkamer Rotterdam

Een impressie van een opgeleverde badkamer in Rotterdam.

Voor uw badkamer in Rotterdam

Rotterdam ligt vlakbij Vlaardingen, waardoor onze badkamershowroom absoluut de moeite waard is om voor langs te komen. Een nieuwe badkamer of een badkamer die u wil laten verbouwen vergt nu eenmaal de nodige voorbereiding. Met name de indeling, het soort tegel en voor welk sanitair u kiest, bepaalt het uiteindelijke resultaat van uw badkamer. Rotterdam en omgeving kan rekenen op onze jarenlange ervaring en service.

Een sanitairwinkel waar Rotterdam naar kan uitwijken

Op het gebied van sanitair en badkamerinrichtingen beschouwen wij onszelf als de meest complete sanitairwinkel nabij Rotterdam. Met meer dan 40 badkameropstellingen die we regelmatig afwisselen, kunt u volop inspiratie op komen doen. De nieuwste trends op badkamergebied en de vele mogelijkheden kunnen via onze 3D-visualisatie tot één geheel worden gevormd. Een badkamerontwerp die naadloos aansluit op uw persoonlijke voorkeur.

Badkamers met extra comfort

Onze badkamers voor Rotterdam kunnen ook met de nodige luxe en comfort uitgerust worden. Steeds meer badkamers worden uitgerust met een whirlpool, stoom- of infraroodcabine of sunshower. Ook met schitterend design sanitair en luxe badkameraccessoires kunt u extra comfort toevoegen aan uw badkamer. Rotterdam is bovendien koploper voor wat betreft het aanleggen van vloerverwarming.

Merken badkamers

Voor wat betreft de merken sanitair die wij vertegenwoordigen voor onze badkamers, wordt Rotterdam op zijn wenken bediend. Elk merk wordt geselecteerd op kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Bovendien kunt u rekenen op een bovengemiddelde garantie van de fabrikant en staan wij volledig achter onze sanitaire producten die wij in onze badkamershowroom presenteren. Bekende merken waar wij speciale aandacht op vestigen zijn:

  • GSI keramiek
  • SIGN badmeubels
  • Cleopatra
  • Asselux
  • Sunshower
  • Aquaclean douche wc

Badkamertegels

Wanneer uw badkamerontwerp klaar is, komt de afwerking aan bod met badkamertegels. Naast badkamerspecialist zijn wij ook gespecialiseerd in tegels. Dus ook voor badkamertegels kunnen klanten uit Rotterdam rekenen op onze expertise. Wand- en vloertegels van een uitstekende kwaliteit in de meest uiteenlopende stijlen en uiteraard in alle maten verkrijgbaar. Tegels met een houtstructuur, cementlook of een natuurlijke uitstraling. Mogelijkheden alom die een keuze soms niet eenvoudig maken. Er is een trend zichtbaar waarbij de ‘gewone’ badkamer meer als ontspanningsruimte gebruikt wordt, waarbij een wellness gevoel dient te ontstaan. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en kunnen met onze tegels voor Rotterdam laten zien welke combinaties mogelijk zijn.

Badkamerinstallatie

Natuurlijk kunt u een beroep doen op onze vakkennis en uw nieuwe of gerenoveerde badkamer door ons laten installeren. Geroutineerde specialisten in tegelwerk, montage en installatie maken van elke badkamer een schitterende ruimte waar u jarenlang van kunt genieten. Het installeren van een badkamer is een complexe operatie die, als u niet over de juiste routine beschikt, beter uit handen kunt geven.

Referentie badkamer in Rotterdam

Onze klant uit Rotterdam koos voor een badkamer waarbij de combinaties niet voor de hand liggen. Dit resulteerde in een bijzondere badkamer waarbij de natuurlijk feel de boventoon voert. Het gebruik van de natuurlijke materialen en accesoires maken de badkamer compleet. Het houten bad was al in het bezit van de klant en moest opnieuw gepositioneerd worden in de badkamer.

Badkamer met natuurlijke tegels en sanitair

Regelmatig leveren wij badkamers in Rotterdam. Deze badkamer is echter wel heel een uniek exemeplaar. Onze klant kwam speciaal uit Rotterdam naar onze showroom om een uniek ontwerp te laten maken. Aan de hand van de indeling werd er gekeken naar de stijl van de woning en de inrichting van de klant. Aan de hand hiervan is het voorstel voor de materialen van de badkamer gemaakt. Omdat we hier over een oudere woning spreken moest er wel eerst gekeken worden of alles installatie ogelijk was. Na een bezoek in Roterdam waar we de huidige badkamer bekeken hebben is de definitieve offerte voor de badkamer gemaakt. Na opdracht is het sanitair besteld waarbij sommige items speciaal geprouceerd zijn. Zo is het eikenhouten badmeubel speciaal voor deze badkamer in Rotterdam met de hand gemaakt. De geweldige kom is geïmporteerd uit Azie. Geen van deze kommen is ooit gelijk en maken elk badmeubel uniek. De kiezelstenen aan wand en de handvorm tegels in de douchecabine maken dat deze badkamer eentje uit duizenden is.

Houtlook tegels

Het was niet gemakkelijk om de beste keuze te maken uit onze enorme collectie houtlook tegels. Veel van onze tegels matchten de houten meubelen en accesoires. Uiteindelijk koos onze klant voor een mooie genuanceerde en gestructureerde vloeretegel met houtlook voor de badkamer. Wij weten zeker dat dit een unieke badkamer in Rotterdam is die perfect past bij de stijl van de woning en de rest van het interieur van de klant.