Badkamers ’s Gravenzande

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Badkamer ’s Gravenzande

Ook voor vakkundige installatie van uw nieuwe badkamer in ’s Gravenzande komen wij graag bij u langs. Een typisch voorbeeld van hoe je optimaal met een beperkte badkamerruimte omspringt en er toch een fraai geheel van kuntOok voor vakkundige installatie van uw nieuwe badkamer in ’s Gravenzande komen wij graag bij u langs. Een typisch voorbeeld van hoe je optimaal met een beperkte badkamerruimte omspringt en er toch een fraai geheel van kunt laten maken. De twee vrijstaande, volledig keramische wastafels springen hierbij het meest in het oog. Daarna is alles gericht op praktisch comfort waarbij doucheruimte en toilet van elkaar gescheiden worden met een wand.

Vrijstaande wastafels

De twee naast elkaar opgestelde vrijstaande wastafels geven aan deze badkamer in ’s Gravenzande een geheel eigen karakter. Vanaf de vloer volledig in keramiek uitgevoerd en qua design naar boven toe breed uitlopend zorgen de twee wastafels in deze badkamerruimte voor een bijzondere uitstraling. Elk met een eigen mengkraan van hoogwaardige kwaliteit en met twee identieke spiegels voor een harmonieus geheel.

Inloopdouche

De doucheruimte waarvoor bij deze badkamer in ’s Gravenzande gekozen is bestaat uit een inloopdouche. Deze wordt slechts met een lichtverhoogde tegel gescheiden van de rest van uw badkamerruimte. Door de vloer iets af te laten lopen wordt het douchewater door de brede douchedrain afgevoerd. Een schitterende badkameroplossing waarbij  ruimteverlies tot een minimum wordt beperkt.

Badkamer in ’s Gravenzande perfect uitgevoerd

Naast de donkere natuurstenen vloertegels en de witte keramische wandtegels ontstaat er een extra intieme sfeer door de toepassing van de geglazuurde steenstrips achter de vrijstaande wastafels en het zwevende toilet. Deze complete badkamer in ‘s Gravenzande is geheel volgens wens uitgevoerd en perfect afgewerkt. Kom ook naar onze badkamershowroom in Vlaardingen. Het is nog geen half uur rijden.