Badkamers Spijkenisse

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Badkamers Spijkenisse

Voor badkamers waar Spijkenisse het beste naar kan uitkijken, moet je aan de andere kant van de Maas zijn, in Vlaardingen. Op nog geen 20 kilometer bij u vandaan treft u een grote collectie badkamers aan in allerlei opstellingen, ieder met een eigen badkamerstijl. Ook voor badkamertegels en als sanitairwinkel kunnen wij het nodige voor u betekenen. Kortom, wij zijn dé badkamerspecialist in de regio waar u altijd op kunt rekenen.

Badkamer Spijkenisse met een stuk wellness

Uit ervaring merken we dat er bij een badkamer in Spijkenisse steeds vaker gekozen wordt voor een stukje wellness. Of het nu een stoom- of infraroodcabine is of een heerlijk whirlpoolbad, onze klanten hebben blijkbaar steeds meer behoefte aan een perfecte balans tussen lichaam en geest. Beleef dezelfde ervaring als in een beautycentrum, sauna of hotel. Ook de sunshower is een geliefde cabine voor in de badkamer. Badkamers waarbij overigens ook kleurlicht en uw favoriete muziek ingebouwd kan worden. Voor vrijwel alle facetten rondom dit luxe comfort leveren onze medewerkers advies op maat.

Toonaangevend als sanitairwinkel voor Spijkenisse

Voor uw badkamerinrichting bent u uiteraard op zoek naar de beste sanitairwinkel. Spijkenisse boft, want ook voor sanitaire producten als wastafels, toiletten, baden en badkamermeubels werken wij uitsluitend met gerenommeerde merken, waarbij duurzaamheid en vaak ook design de boventoon voert. We zijn toonaangevend met badkamer merken als Asselux, bekend om zijn prachtige wastafels, planchets en tegels voor muren en voorzetwanden die uit één geheel bestaan. Heel bijzonder zijn ook de Sign Bagno badkamermeubels; Italiaans design van een uitstekende kwaliteit. En vergeet ook niet de stoomcabines en whirlpools van Cleopatra. Topkwaliteit, ‘made in Holland’, met een geweldige service. Kom naar onze badkamer showroom voor al uw sanitair.

Badkamerinstallatie voor Spijkenisse

Natuurlijk valt of staat de kwaliteit van al onze badkamers in Spijkenisse met de juiste badkamerinstallatie. U kunt over nog zulke schitterende badkamerproducten en sanitair beschikken, maar als de installatie niet goed wordt uitgevoerd, bent u nog geen stap verder. Als badkamerspecialist onderscheiden wij ons met name ook doordat wij de volledige badkamerinstallatie van u over kunnen nemen. Door jarenlange samenwerking met de beste installateurs behoort het afwerkingsniveau van uw badkamer tot de allerhoogste top. Wij nemen altijd alles met u door en komen onze afspraken volledig na. En heeft u specifieke wensen met betrekking tot uw badkamerinrichting, ook dan kunt u op onze installatieservice rekenen.

De klasse van ons tegelwerk

Laten wij als Badkamerspecialist in Vlaardingen ook nog te beschikken over een aparte tegelafdeling, waar u absoluut de meest geschikte badkamertegels kunt vinden. En ook hier geldt dat wij uitblinken in tegelwerk.
Vloer- en wandtegels voor uw badkamer in allerlei soorten en maten met ieder hun eigen specifieke eigenschappen. Onze medewerkers vertellen u graag meer en helpen desgewenst met het bepalen van de juiste keuze.
Onze tegelzetters verstaan hun vak en draaien voor geen enkele klus hun hand om.

Het voordeel van vloerverwarming

Voor extra comfort in de winter worden ook steeds meer badkamers in Spijkenisse uitgerust met vloerverwarming. U bespaart niet alleen ruimte doordat een radiator overbodig wordt, maar ook de behaaglijke warmte aan uw voeten wordt door iedereen zeer op prijs gesteld.

Referentie badkamer in Spijkenisse

Deze badkamer die we in Spijkenisse geleverd hebben is beslist de moeite van de investering geweest. De oude badkamer was heel oud en de klant had lekkage. Samen met onze medewerkers heeft de klant uit Spijkenisse de materialen voor de badkamer samengesteld en een badkamer ontwerp gemaakt. Het resultaat is een badkamer die aan alle wensen voldoet en perfect aansluit bij de rest van het interieur van de klant.

Badkamer metamorfose

De verbouwing van deze badkamer in Spijkenisse is echt een ware mtamorfose geweest. Waar er eerst een combinatie van zwart en wit van relatief kleine tegels in de badkamer aanwezig was, is er nu een prachtige combinatie van grote tegels met een warme uitstraling gecreeerd. Daarbij gaf onze klant uit Spijkenisse aan dat ze veel voelden voor een bad maar ook graag wilden kunnen blijven douchen. De klant heeft uiteindelijk een keuze gemaakt voor een bad waar zowel comfortabel in gedouchet als een lekker bad ingenomen kan worden. De ultieme wens bij het bad was om televisie te kunnen kijken wanneer er gebruikt gemaakt wordt van het bad of de douche. Deze klant heeft gekozen voor een prachtige ingebouwde televisie op het voeteneinde van het bad en kan zo elk moment in de badamer genieten van zijn favoriete programma’s.

Tegels met warme tinten

De trent met warme tinten tegels zet door. Waar er de afgelopen jaren veel combinaties gemaakt zijn met zwart en wit of wit met grijs, zien we nu dat de tegels met een natuurlijke look en feel helemaal hot zijn. Zo worden er veel tegels toegepast met natuursteen uitstraling en keramisch parket. Deze materialen hebben alle voordelen van een gewone keramische tegel maar niet de nadelen van hout of natuursteen in de badkamer. Vlekken of krassen in dit materiaal door gewoon gebruik zijn dus uitgesloten.

Heeft u ook een badkamer in Spijkenisse of een andere plaats die toe is aan zo’n metamorfose? Neem dan contact met ons op voor een afspraak in onze showroom!