Badkamers Vlaardingen

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Badkamer in Vlaardingen

Deze badkamer die we geleverd en geinstalleerd hebben in Vlaardingen heeft echt een hele bijzondere combinatie van materialen en bijzonder design. Onze klant uit Vlaardingen was zeer aangemaan verrast met het afwerkingsniveau van zijn badkamer.

Wastafelblad van beton

Opvallend aan deze badkamer die we geleverd en geinstalleerd hebben in Vlaardingen zijn de combinatie van de verschillende materialen. Zo heeft onze klant gekozen voor keramische wandtegels en vloertegels, natuursteen mozaiek, en een wastafelblad van beton. Uiteindelijk zijn deze materialen perfect op elkaar afgestemd qua kleur en structuur waardoor er echt sprake is van harmonie in deze badkamer. Onze Vlaardingse klant heeft bij het eerste gesprek aangegeven wel een badkamer te willen met een strakke moderne uitstraling maar geen steriele ruimte willen. Door de keuze van het beton en het moziek van natuursteen en de combinatie van de mat witte wandtegels heeft deze badkamer een strakke uitstraling maar is deze beslist niet striel te noemen. De mat witte wandtegels zijn voor het oog altijd minder wit dan wanneer men hoogglans witte tegels zou kiezen en halen daarmee het harde contrast tussen de donkere vloertegels en moziektegels weg.

Natuursteen en unieke regendouche

De regendouche moets een promionente positie innemen in de badkamer was de wens van onze klant uit Vlaardingen. Er is uiteindelijk gekozen voor een grote regendouche die we in het nieuwe strak gestucte plafond geintegreerd hebben. Op deze wijze is de regendouche prominent aanwezig maar niet dominant. Onze klant wilde veel aandacht voor speciale details. Zo hebben we mooie nishjes in de vrijstaande muur gebouwt en verlichting in de tegelvloer geintegreerd. Hiermee is deze badkamer in Vlaardingen beslist een van het unieke soort te noemen.

Uiteraard beperken we ons niet alleen tot het maken van badkamers in Vlaardingen. Heeft u ook een badkamer die toe is aan vervanging of laat u uw nieuwbouwwoning casco opleveren? Wij hebben de perfecte oplossing voor het design, advies en de materialen in huis. Neem contact met ons op voor een afspraak in onze showroom.