Wellness

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Wellness

Kunt u genieten van een bubbelbad, stoom- of infraroodcabine? In onze showroom kunt u ook op het gebied van Wellness aan uw trekken komen. Wij presenteren een groot aantal van de meest serieuze aanbieders op het gebied van stoomcabines,whirlpoolbaden, douches, wc’s en natuurlijk de Sunshower.

Wellness als gevoel

Wellness betekent voor iedereen iets anders. In de praktijk bedoelt men de natuurlijke balans tussen geest en lichaam. Door goed voor uw lichaam te zorgen zult u geestelijk meer energie krijgen. Hierover zijn al vanuit de oudheid tot vandaag de dag veel theorieen ontwikkeld. Veel van onze klanten geven aan het gevoel van Wellness, zoals dit ervaren wordt in beautycentra, sauna’s of hotel, ook in huis te willen halen. Doordat men weinig tijd heeft en ook niet altijd zin heeft om Wellness buiten de deur te zoeken, kiest men voor producten zoals bijvoorbeeld een stoomcabine, whirlpool of Sunshower in de badkamer. Op deze manier kunt u op elk gewenst moment in uw vrije tijd genieten van Wellness. Wat is er nu heerlijker dan na intensief sporten of een zware werkdag heerlijk te ontspannen in een stoomcabine of whirlpool. Zo komt u weer perfect in balans. Door bijvoorbeeld kleurlicht of uw favoriete muziek toe te voegen maakt u de Wellness ervaring kompleet. Uiteraard kunnen wij u hierin volledig adviseren.

Wellness in uitstraling

Wellness wordt niet alleen verkregen door specifieke producten. Het is een beleving tussen gevoel en waarneming. Om een Wellness gevoel te bewerkstellingen moet er vooral ook gekeken worden naar een indeling en kleurencombinatie, waar u zich helemaal thuis in voelt. Uiteraard houden wij bij een advies ook rekening met alle andere aspecten die aandragen op het gebied van design, onderhoud en kwaliteit van uw badkamer. Zo bent u verzekerd van de perfecte verhoudingen tussen techniek en de uitstraling.