Badkamer TV

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Badkamer TV

Met een waterbestendige Badkamer TV van AquaSound brengt u nog meer tijd door in uw badkamer. Voor optimaal badkamergenot is een TV in uw badkamer het toppunt van luxe. De speciale badkamer televisie voldoet aan alle veiligheidseisen en geeft een kraakhelder beeld. De platte LED TV’s met verwarmd scherm tegen condensvorming integreren perfect in elke badkamerruimte en zijn verkrijgbaar als 27 inch en 22 inch TV.

Voordelen Badkamer TV

De AquaSound Badkamer TV is een blikvanger voor uw badkamer. Deze badkamer televisie kent de volgende voordelen:

  • Waterbestendig
  • Volkomen veilig door laagspanning
  • Verwarmd condensvrij LED scherm
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Wireless via aparte Media-box
  • Perfecte integratie in combinatie met badkamerradio

Waterbestendige, veilige Badkamer TV

Elke TV voor in de badkamer dient waterbestendig te zijn. De waterbestendige Badkamer TV van AquaSound heeft IP-X5 als waterdichtheidscode en is dus bestand tegen heel veel water. Bovendien is deze TV in uw badkamer zeer veilig door de lage spanning van 12 Volt. Ideaal dus ook om te integreren voor in uw stoomcabine.

LED schermen van LG

De LED schermen zijn van het merk LG. Energiezuinige en moderne schermen die uw Badkamer TV erg slank maken met een diepte van slechts 47 mm. Om condensvorming te voorkomen wordt elk scherm verwarmd. De beeldweergave van de TV in uw badkamer blijft op deze manier gegarandeerd kraakhelder.

Integratie TV in badkamer

De integratie van de TV in uw badkamer is nog nooit zo eenvoudig geweest. Niet alleen omdat deze platte badkamer televisies fraai kunnen integreren in de muur of stijlvol bevestigd kunnen worden tegen de muur. Ook onderling werkt de AquaSound apparatuur perfect samen.

De aansluiting van uw DVD-speler of de wisseling van uw USB-stick via de Media-box – welke in een vochtvrije ruimte moet staan – werkt simpel en veilig.

Ook wanneer u uw Badkamer TV wil combineren met uw Badkamer Radio kunt u de Wipod controller als afstandsbediening voor uw TV gebruiken. Uw Wipod Music Center neemt de audio-functie gewoon over. Het geluid van uw badkamer televisie hoort u dan via de speakers van uw radio.

Digitale TV voor badkamer

Onze badkamer televisies zijn uitgerust met digitale fullview tuners en een CI+ slot. Door de SmartCard van uw provider in dit slot van uw mediabox te schuiven, kunt u elke commerciële zender ontvangen. Daardoor hoeft u geen extra decoder te gebruiken.

Meerwaarde badkamer televisie

Steeds meer mensen vallen voor de charme en het plezier van een Badkamer TV. Een TV in uw badkamer voegt extra comfort en allure toe aan het complete badkamer gevoel wat wij nastreven. Kom langs in onze showroom en ontdek ook de meerwaarde van een badkamer televisie.