Doucheradio

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Doucheradio

Voor een perfecte badkamerradio of doucheradio is een Wipod Music Center de aangewezen oplossing. Deze waterdichte controller van het merk AquaSound regelt al je muziek vanuit één centraal punt in je badkamer. Luister naar je favoriete radiozenders, MP3-muziek of kies voor draadloos en stream jouw nummers via Bluetooth. Deze waterdichte speakers met een optimaal geluid werken ook naadloos samen met een badkamer televisie.

Voordelen badkamerradio

  • Waterdichte badkamerradio en speakers
  • Centrale bediening
  • Radio, MP3, Bluetooth
  • Perfecte geluidsweergave
  • Te combineren met badkamer televisie
  • Ook als inbouwradio in badkamer te installeren.

Badkamerradio met voorkeurzenders

In je badkamer naar radio luisteren is voor steeds meer mensen een wens die in vervulling gaat. De Wipod van AquaSound is de badkamerradio of doucheradio bij uitstek die speciaal hiervoor geschikt is. Een volledig waterdicht badkamer radio systeem, waarbij je 8 voorkeurzenders kunt opslaan. Zo hoef je nooit meer zonder muziek komen te zitten en kun je voortaan lekker lang in je badkamer relaxen.

Ook geschikt voor MP3 en Bluetooth

Sla je MP3 bestanden van je computer of laptop gemakkelijk op in de Wipod ‘Luxe’ met 1Gb of de Wipod ‘Pro’ met 2Gb aan geheugen, goed voor zo’n 500 nummers. Met deze badkamerradio geniet je onder de douche van al jouw verzamelde muziek. Andere mogelijkheid is om muziek te streamen via Bluetooth. De Wipod ‘Pro’ koppel je eenvoudig aan je iPhone, Smartphone of iPod touch. Op die manier geniet je onbeperkt van je digitale muziek.

In combinatie met badkamer televisie

Met het Wipod Music Center kun je met de Pro-uitvoering ook andere apparaten bedienen via infrarood, zoals de AquaSound Badkamer TV, het bubbelbad of je LED verlichting. Je badkamerradio als waterdichte afstandsbediening is altijd binnen handbereik en werkt perfect, waarmee ook het geluid van je TV via je speakers te horen is. Kortom, een perfect audiosysteem voor in je badkamer.

Extra accessoires

Omdat de Wipod is uitgerust met een accu van 1500 mAh heb je probleemloos 8 tot 15 uur lang luisterplezier al naar gelang de gebruikte geluidsbron. Met de meegeleverde adapter en USB kabel kun je deze badkamerradio of doucheradio eenvoudig opladen.

Inbouwradio badkamer

Kies je voor je badkamer een radio, kun je deze door ons ook laten inbouwen. Daar wij over meer dan voldoende kennis beschikken op het gebied van badkamerinstallatie, weten wij als geen ander hoe je een badkamerradio perfect kan integreren in welke badkamer dan ook. Kom gerust langs of neem contact op over de mogelijkheden.