Stoomcabine

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Stoomcabine

Ook al is er bij een stoomcabine sprake van een afgesloten ruimte kun je het niet vergelijken met een sauna. Een ingebouw stoomapparaat produceert stoom welke via een luchtafvoer de ruimte verlaat. De temperatuur loopt op tot 48 graden en kent in tegenstelling tot de droge sauna een hoge luchtvochtigheid. Ontdek bij ons de effectieve werking, voordelen en de verschillende mogelijkheden op het gebied van stoomcabines.

Voordelen van stoomcabine in de badkamer

Naast de weldadige werking van een stoomcabine kunnen stoomcabines ook als douche gebruikt worden. Door de dubbele functie bespaart u ruimte in uw badkamer en kunt u de stoomcabine eventueel combineren met bad of whirlpool. Stoomcabines zijn in de meeste gevallen volledig waterdicht, waardoor zelfs plaatsing op een houten vloer mogelijk wordt.

Overige voordelen:

  • Stimulering bloedcirculatie
  • Snellere afvoer van afvalstoffen
  • Verkrampte spieren kunnen zich beter ontspannen
  • Preventieff bij verkoudheid en verlichtend bij astma of bronchitis
  • Intensieve reiniging huid

Welke stoomcabine?

Naast professioneel gebruik van stoom voor zwembaden, wellnesscentra en sauna’s, kunt u als particulier ook kiezen voor een stoomdouche, een Wellspring inbouw stoomcabine, het zogenaamde modulaire stoomconcept, de serie Deltaline inbouw stoomcabines of voor de luxe en comfortabele douchetempel.

Stoomdouche

Bij een stoomdouche wordt gewerkt met losse componenten. Daardoor kunt u een eigen ontwerp laten integreren die geheel aansluit op uw specifieke badkamer interieur. Transparant met minimale middelen en toch veelzijdig. Bij de Cleopatra stoomdouches kunt u kiezen uit de I-shape, L-shape en U-shape.

Stoomcabine van Wellspring

Met de inbouw stoomcabine van Wellspring van Cleopatra creërt u niet alleen veel ruimte, maar kunt u ook de binnenzijde betegelen, zodat uw stoomcabine 100 procent integreert in uw badkamer ontwerp.

Modulair stoomconcept

Losse componenten, zoals banken, vensters, daken, deuren en uiteraard uw keuze voor een bepaalde stoomtechniek leveren een bijdrage aan uw specifieke wensen. Ontwerp ook uw eigen stoomdouche!

Deltaline

De Deltaline inbouw stoomcabine is de perfecte combinatie van stoombad en stoomdouche met één of twee zitplaatsen. Zeer comfortabel en prachtig afgewerkt met een fraaie glasdeur. Heerlijk warm, ruimtebesparen en onderhoudsvriendelijk.

Douchetempel

Een transparante hoekcabine. Een douche- en stoomcabine in één met zeer uitgebreide douchefuncties. Elk leverbaar in twee afmetingen, waarbij de afwerking van uw achterwand door u zelf wordt bepaald.

Laat u inspireren

Welke stoomcabine had u in gedachten? Voor het bespreken van de talloze mogelijkheden van onze diverse stoomcabines kunnen onze medewerkers u uitgebreid adviseren. Laat u inspireren door onze fraai verbouwde badkamer showroom in Vlaardingen; makkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam en Den Haag.