Whirlpool

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Whirlpool

Een bron van genot en het opperste gevoel van wellness bereikt u met de installatie van een whirlpool. Als specialist in badkamers en tegels nodigen wij alle  inwoners in de omgeving van Rotterdam en Den Haag van harte uit. Kom kijken in onze pas gerenoveerde badkamer showroom in Vlaardingen voor de verschillende modellen en systemen. Met het merk Cleopatra haalt u op het gebied van whirlpools het beste in huis.

Voordelen van een whirlpool

De weldadige werking van een whirlpool brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Het reinigt uw lichaam grondig
  • Preventief tegen verkoudheid
  • U ontspant sneller, pure wellness

Verschillende systemen

Wanneer u voor een whirlpool kiest zijn er verschillende systemen, zoals het:

Spa-systeem:

De lucht wordt via de bodem zijwaarts naar binnen geblazen. Duizenden kleine en grote luchtbellen zorgen samen voor een sprankelend massage-effect.
Krachtige waterstralen uit de zijkant in combinatie met een gigantische hoeveelheid luchtbelletjes die via de bodem van uw whirlpool naar binnen geblazen worden voor een optimaal bubbeleffect.

Combi-systeem:

Dit is spa en hydro samen. Ook hier weer een krachtige waterstroom uit de zijkant  met het heerlijke bubbeleffect van de overvloedige luchtbelletjes vanuit de bodem. Het mooie van dit whirlpoolsysteem is dat u één van beiden ook kunt uitschakelen.

Dubbel-systeem:

Bij de Luxusline collectie kunt u bij uw combi-systeem ook kiezen voor een dubbele hoeveelheid hydro-jets.

Welke whirlpool?

Bij Cleopatra onderscheiden we drie collecties, de WellPool, Premiumline en Luxusline. Binnen elke collectie heb je whirlpools in allerlei soorten modellen met verschillende afmetingen voor op en top wellness. De WellPool is aantrekkelijk vanwege het heldere en strakke design. Bij de Premiumline draait alles om pasvorm, geschikt voor vrijwel elke badkamerruimte.
Een whirlpool uit de Luxusline is nog dieper dan gebruikelijk, waardoor de rest van je lichaam helemaal onder het wateroppervlak blijft zitten. De ergonomische pasvorm voorkomt uitglijden en maakt het baden ongekend comfortabel. Bij de whirlpoolbaden in onze badkamer showroom kunt u niet alleen kiezen voor verschillende whirlpool systemen, maar ook de optie voor sfeervol kleurlicht is bespreekbaar.

Meer dan de moeite waard

Ervaar zelf deze prachtige whirlpools en kom langs in onze fraaie showroom van 1000 m2 voor demonstraties, uitleg en gedegen advies. Wilt u helemaal ervaren hoe een whirlpool van Cleopatra werkt, regelen wij voor u een afspraak voor in hun privé-testruimte. Bakker Tegels en Badkamers in Vlaardingen ligt slechts een kwartier rijden van Rotterdam en Den Haag. Betaalbare kwaliteit en zoveel klasse onder één dak maakt zo’n ritje naar onze badkamer showroom meer dan de moeite waard.