Badkamers Westland

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Badkamers Westland

Talloze Klanten uit het Westland hebben een hun badkamer een gedaanteverwisseling laten ondergaan, dankzij de aanschaf van een nieuwe tegels of sanitair. Maar ook voor een complete badkamerrenovatie bent u van harte welkom in onze badkamer showroom in Vlaardingen. Ontdek de onvoorstelbaar vele mogelijkheden op badkamergebied en maak uw wensen kenbaar aan onze medewerkers

Opgeleverde badkamer Westland

Een impressie van een opgeleverde badkamer in Westland.

Welke badkamer wensen klanten uit het Westland?

Om een indruk te krijgen van wat voor een badkamer Westland eventueel te wachten staat, kom dan naar Vlaardingen om de meer dan 40 verschillende badkameropstellingen te bekijken. Elke badkamer heeft een andere badkamerstijl en ook de badkamerinrichting varieert om de zoveel tijd. Topkwaliteit sanitair, extra comfort, schitterende badkamertegels en een hoog afwerkingsniveau maken al onze badkamers voor klanten uit het Westland en omgeving tot een bijzonder aangename ruimte. Al naar gelang uw omstandigheden kunt u het krijgen zoals u het hebben wil.

Sanitairwinkel Westland

Voor hoogwaardig sanitair in badkamers zijn wij de enige sanitairwinkel bij Westland in de buurt met een breed en gevarieerd aanbod die qua prijsstelling alleszins als redelijk beschouwd kan worden. Omdat wij direct met de diverse fabrikanten een goed contact hebben opgebouwd, bieden wij flexibele oplossingen en kunnen wij aan al uw badkamerwensen tegemoetkomen. De gerenommeerde badkamermerken die wij vertegenwoordigen beschikken over een uitstekende reputatie. Op het gebied van design, kwaliteit en duurzaamheid scoren wij hoog. Daarnaast kunnen wij voor de badkamers in Westland en omgeving ook zorgdragen voor de installatie van al uw sanitair.

Maak eerst een badkamerontwerp

Alles valt of staat met het maken van een badkamerontwerp. Deze eerste stap richting uw nieuwe badkamer dient goed voorbereid te worden. Met een driedimensionaal ontwerpprogramma kunnen onze medewerkers voor u een complete badkamer ontwerpen, waarop alles te zien is over uw toekomstige badkamerinrichting. Elk detail zal in het badkamerontwerp opgenomen worden. De vormen, maten en kleuren die met het 3D-programma worden ontworpen, worden in de praktijk exact hetzelfde uitgevoerd. Bovendien kunnen onze medewerker een badkamer voor klanten uit Westland precies uitrekenen en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Betegeling

Met ons assortiment badkamertegels bieden wij een ruime keuze in allerlei soorten wand- en vloertegels tot zelfs mozaïektegels. Naast onze badkamer showroom hebben wij ook een een aparte afdeling van 500 m2 met een breed aanbod wandtegels en vloertegels voor elke ruimte. Betegeling is een vak apart die wanneer u niet over de nodige routine beschikt, beter over kan laten aan een specialist. Aan een vakkundig betegelde badkamerruimte beleeft u zoveel meer plezier en het geeft uw badkamer de ‘finishing touch’. Kom ook daarom eerst even naar Vlaardingen.

Mozaïek en steenstrips

Bijzondere aandacht verdient ook ons assortiment mozaïektegels en steenstrips voor sommige badkamers in Westland. Vrijwel elke fabrikant van tegels leveren vloertegels in stroken (muretto). Deze unieke, dunne steenstrips zijn verkrijgbaar in de maten 5, 10 en 15 x 60 centimeter. Voor het aanbrengen van een speciaal accent, zoals bij de achterwand van uw wandcloset, de voorzijde van uw bad, of uw wastafel, zijn er prachtige glasmozaïek tegels of mozaïektegels met een natuursteen look. Ervaar ook de decoratieve waarde van een mozaïektegel en kom kijken voor de diverse mogelijkheden voor in uw badkamer.