Badkamers Zoetermeer

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Badkamers Zoetermeer

Steeds meer klanten uit Zoetermeer doen een beroep op onze expertise voor de aanschaf van hun badkamer. Kennelijk is onze reputatie ook doorgedrongen in deze regio en hebben de inwoners er graag een half uurtje rijden voor over om hun badkamer te restylen. De laatste jaren is er veel meer ruimte voor comfort en ook voor badkamertegels is de keuze enorm. Voor nog veel meer informatie en inspiratie, is langskomen in onze uitgebreide badkamer showroom in Vlaardingen de beste optie.

Opgeleverde badkamer Zoetermeer

Een impressie van een opgeleverde badkamer in Zoetermeer.

Een perfect afgewerkte badkamer in Zoetermeer

Wanneer u geld uitgeeft voor een nieuwe badkamer in Zoetermeer, stelt u een hoog afwerkingsniveau uiteraard op prijs. Van een perfect afgewerkte badkamer geniet u niet alleen maar meer, maar ook veel langer. Als erkend installateur van badkamers zal Zoetermeer ook zeker van onze kennis en ervaring profiteren. Met badkamerinstallatie van het allerhoogste niveau en alles tot in de puntjes afgewerkt, maken wij onze reputatie meer dan waar.

Sanitairwinkel voor Zoetermeer

De badkamerinrichting wordt door een groot deel bepaald vanwege het sanitair waar u voor kiest. Wilt u een gewoon zwevend toilet of heeft u interesse voor onze Aquaclean douche-wc van het merk Geberit? Wilt u een gewone douchecabine of kiest u voor een stoom- en douchecabine in één, uit de serie Cleopatra. Of wanneer u genoeg ruimte hebt heeft u wellicht meer behoefte aan een inloopdouche met een gemetselde scheidingsmuur. En had u altijd al een whirlpool willen hebben, ook dan bent u in onze badkamer showroom in Vlaardingen helemaal aan het juiste adres.

Advies en service

Juist omdat er tegenwoordig volop keuze is voor de inrichting van uw nieuwe badkamer kan Zoetermeer ook rekenen op ons advies en onze service. Advies omdat onze medewerkers over de nodige productkennis en praktijkervaring beschikken, waardoor ze precies weten wat in uw geval de beste oplossing is. En service omdat we met u meedenken. Voor het maken van een 3D-badkamerontwerp, het uitrekenen van een offerte en het regelen van de installateurs die ingeschakeld moeten worden, staan zij geheel tot uw dienst.

Sign badmeubels en sanitair

Dat wij uitsluitend gerenommeerde badkamer merken vertegenwoordigen, bewijst onze collectie Sign Berloni Bagno badmeubels. Exclusief en hoogwaardig Italiaans design voor een zeer luxe uitstraling in alle badkamers van Zoetermeer. Daarnaast staan zij als fabrikant garant voor een compleet badkamerconcept. Van bijzondere wastafels tot baden die uit één stuk natuursteen worden gefreesd. Diverse badkameropstellingen in onze showroom zijn ingericht met de badmeubels van Sign. Omdat bijna alle componenten geproduceerd worden in eigen beheer, kan alles op maat besteld worden.

Sauna-effect met Sunshower

In het kader van het begrip wellness staat onze Sunshower garant voor een sauna-effect. De infraroodwarmte in combinatie met een douche geeft een weldadig gevoel waar je enorm van opknapt. Vooral ‘s winters wanneer je het zonlicht ontbeert is deze douchecombinatie een ware uitkomst. Tijdens het douchen ook nog eens extra zonlicht opvangen is nu voor iedereen weggelegd. De Sunshower kan in bijna alle badkamers van Zoetermeer eenvoudig geïnstalleerd worden. Net als de betegeling van uw badkamer en de installatie van vloerverwarming.

Toiletgroepen Chanel International Zoetermeer

Met gepaste trots kunnen wij u vertellen over het werk, dat wij bij het exclusieve haute couture merk Chanel in Zoetermeer geleverd hebben. In december 2013 hebben wij de toiletgroepen van het trainingcenter voor de cosmeticaproducten verbouwd.

Toiletten met stijl

Om een topmerk als Chanel te zijn en te blijven moet je kritisch zijn en blijven. De boodschap was dan ook duidelijk. Chanel wilde toiletgroepen die de identiteit van het merk zou uitstralen. Het design, de kwaliteit van de producten en het afwerkingsniveau waren de belangrijkste uitgangspunten bij het maken van het voorstel. Daarbij waren er nog enkele belangrijke punten waar aandacht aan gegeven moest worden. De medewerkers op kantoor bij Chanel moesten zo min mogelijk hinder ondervinden bij de verbouwing. En de gasten al helemaal niet natuurlijk. Om die reden hebben wij de verbouwing van de toiletgroepen bij Chanel International in Zoetermeer gepland in de periode, waarin nauwelijks trainingen gevolgd werden en hebben wij de zaken perfect achter elkaar gepland.

Tevreden met het eindresultaat

De verantwoordelijken bij Chanel in Zoetermeer hebben aangegeven tevreden te zijn met het verloop en het eindresultaat. Voor ons was het een mooie uitdaging om alle wensen zo goed mogelijk te vertegenwoordigen en de zaken zo op elkaar af te stemmen, dat de klant zo min mogelijk hinder onderging. Daarom zijn wij trots op het resultaat!