Badkamer ontwerp

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Badkamer 3D ontwerp

Al zijn de gekozen producten nog zo mooi……. Als er geen goed doordacht badkamer ontwerp gemaakt wordt komen ze niet tot zijn recht. Onze medewerkers denken met u mee en vooruit bij het maken van een badkamer ontwerp. Zij belichten samen met u alle facetten van de badkamer waarmee u tot het beste ontwerp voor uw badkamer komt.

3D badkamer ontwerp

Vooraf aan het ontwerpen van uw nieuwe badkamer nemen wij eerst al uw wensen en ideeen over uw nieuwe badkamer met u door. Door eerst goed te inventariseren wordt het ontwerp van uw badkamer perfect. Al uw wensen m.b.t. functionaliteit, design, onderhoud en duurzaamheid kunnen op deze manier vertegenwoordigd worden in het ontwerp.

Al enige jaren maken wij gebruik van een badkamer 3D ontwerpprogramma. Zo krijgt u het beste beeld van het ontwerp, zoals dat in uw badkamer tot zijn recht zou komen. Vormen, maten en kleuren worden nauwkeurig weergegeven op het beeldscherm in de showroom. Aan de hand van dit eerste ontwerp zijn onze medewerkers in staat een gericht advies voor de materialen te geven. U zult verrast zijn over de mogelijkheden bij het ontwerpen van uw badkamer!

Interieur adviseurs

Heeft u zelf een interieuradviseur voor uw (badkamer) project? Vraag hem of haar gerust mee bij het gesprek met ons! Onze medewerkers kunnen design en techniek verbinden en adviseren met het maken van uw ideale badkamer ontwerp en materiaalkeuze.