Douchecabine plaatsen

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Montage sanitair

Ook voor montage van los sanitair kunt u op ons rekenen. Wilt u alleen een douchecabine vervangen? Of wilt u in uw nieuwbouwwoning uw standaard wastafel vervangen voor een mooi badmeubel, maar durft u het werk zelf niet aan? Wij lossen het op voor u!

Douchecabines monteren

Een van de meest verkochte losse sanitairproducten is de douchecabine. Vaak wordt deze vervangen i.v.m. slijtage of omdat de oude lastig te onderhouden is. Samen met u kijken wij wat de beste oplossing is en laten onze installateurs uw badkamer weer stralen. Ook als u de oude cabine wilt laten weghalen en afvoeren kunt u op ons rekenen. En als u gelijk een nieuwe douchekraan wilt, dan kan dit mooi in één moeite vervangen worden en kunt u er weer jaren tegenaan!

Badmeubelen plaatsen

De badmeubelen worden in veel gevallen vervangen omdat men toe is aan iets anders of vanwege praktische overwegingen. De nieuwe badmeubelen worden in veel gevallen geleverd met overzichtelijke laden, in tegenstelling tot een aantal jaar geleden. Wanneer u dan ook kiest voor een nieuw badmeubel te laten monteren, heeft u niet alleen een nieuwe look, maar ook gelijk weer praktische bergruimte gewonnen. Ook als het gaat om het demonteren en afvoeren van uw oude wastafel of meubel, kunnen wij alles voor u verzorgen!