Vloertegels leggen

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Tegelvloeren leggen

Onze tegelvloeren zijn van topkwaliteit. Dat heeft niet alleen te maken met de producten. Een vloertegel is altijd nog halffabrikaat tot hij gelegd is. De tegelzetter bepaalt dus uiteindelijk of uw vloer een succes is.

Tegelvloeren van A tot Z

Door de jarenlange ervaring op het gebied van tegels en tegelvloeren hebben wij de beste partners om ons heen verzameld om de tegels voor onze klanten te leggen. De tegelzetters  hebben duidelijke afspraken met ons gemaakt als het gaat om kwaliteit, nakomen van afspraken en communicatie. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de tegels die u in de showroom uitkiest ook perfect tot zijn rechtkomen in uw woning of bedrijfspand. Onze tegelzetters zijn specialist. Dat wil zeggen dat zij niet alleen tegels mooi recht verwerken, maar ook weten wat er nodig is om een technisch verantwoord eindproduct voort te brengen. Hierdoor heeft u gegarandeerd een mooie tegelvloer waar u jarenlang van kunt genieten. Ook als het gaat om vloerverwarming, aanbrengen van afwerkvloeren en egaliseren, kunnen onze tegelzetters alles voor u verzorgen met heldere (prijs)afspraken. Onze tegelzetters leggen niet alleen de gangbare maten in vloertegels, maar kunnen bijvoorbeeld ook cementtegels leggen. Bij aanvang van het leggen van de vloertegels worden alle aandachtspunten met u doorgesproken, zoals de legrichting en hoe de tegels uitkomen met snijwerk bij de deurmat.

Grote tegels leggen

Ook als het gaat om het leggen van extra grote tegels van 45×90, 80×80, 90×90 en 60×120 cm kunt u op onze tegelzetters rekenen. Deze grote formaten vloertegels vragen extra aandacht omdat kleine oneffenheden in de ondergrond grote gevolgen kunnen hebben voor de kwaliteit van het legwerk. Het vraagt dus ook echt vakmanschap om deze vloertegels tot een perfect eindresultaat te brengen. Onze vakmensen zijn door de wol gevefd en weten van elke tegelvloer een succes te maken!