Vloerverwarming

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Vloerverwarming

Vloerverwarming en tegels zijn een onlosmaakbare combinatie. Bijna geen enkele tegelvloer wordt geplaatst zonder vloerverwarming. De kosten voor vloerverwarming zijn de afgelopen jaren nauwelijks gestegen en verhogen het comfort van je tegelvloer enorm.

Vloerverwarming aangesloten op CV

Wanneer het om vloerverwarming voor grote ruimtes gaat, zoals een woonruimte of winkelpand, is het raadzaam te kiezen voor vloerverwarming aangesloten op het CV sijsteem. Bakker werkt als sinds jaar en dag met JK vloerverwarming samen op dit gebied. JK brengt in opdracht van Bakker het vloerverwamingssijsteem aan waarna Bakker de tegelvloer legt. JK is een autoriteit als het gaat om vloerverwarming. Zo wordt er niet gesfreesd maar gezaagd zonder dat er stof vrij komt! Het resultaat is een hele mooie strakke sleuf net onder het oppervlakte van de vloer waardoor de warmte makkelijk wordt doorgegeven aan de vloertegels.

Ook het beugelen van de vloerverwarming behoort tot de specialisatie van JK vloerverwarming. Wanneer er dus sprake is van een constructievloer zonder afwerkvloer, of een vloer waar tegels vanaf gesloopt zijnis het beugelen van vloerverwarming  een perfecte methode. De slangen worden op netten aangebracht en vastgebonden. Daarover kan een nieuwe afwerkvloer van bijvoorbeeld zandcement worden aangebracht. Dit is dat weer de perfecte basis om een nieuwe tegelvloer aan te brengen.

De vloerverwarming van JK vloerverwarming kan worden geleverd met een zogenaamde opticontrol. Dit is een schakelaar die er voor zorgt dat de pomp van de vloerverwarming niet draait wanneer dit nodig is. Vloerverwarming aangesloten op CV is natuurlijk al een veel zuinigere manier van stoken dan met radiatoren maar zo wordt ook aan de details aandacht geschonken.

Sinbds begin van 2014 is het verplicht om met een met energiezuinige pomp te werken. Standaard levert JK vloerverwarming een zogenmaamde Alpha 2 pomp die aan alle eisen voldoet op het gebid van de wetgeving.

Electrische vloerverwarming

Om kleine oppervlakten, zoals bijvoorbeeld de badkamer, te verwarmen adviseren wij electrische vloerverwarming. Deze vloerverwarming kunt u namelijk ook onafhankelijk van uw CV stoken en is veel meer gericht op comfort. Dit is ideaal om de vloer van uw badkamer of toilet mee te verwarmen. Soms kiest men ook alleen voor toepassing in de keuken of onder de eetkamertafel om plaatselijk meer comfort te creëren en tegelijkertijd ook uw radiatoren te kunnen gebruiken.
Wat belangrijk is om te weten is dat iedere tegel geschikt is voor alle soorten vloerverwarming!