Tegel showroom

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Tegel showroom

Onze tegelshowroom beslaat een oppervlakte van meer dan 500 m2, hier vindt u een speciaal geselecteerd assortiment wandtegelsvloertegelsmozaiëktegels, cementtegels, porcelanosa tegels en steenstrips in allerlei kleuren en maten. Veel van onze klanten laten ons weten dat het assortiment met recht uniek en volledig genoemd mag worden.

Tegelvloeren

In onze tegelvloeren showroom hebben wij tegelvloeren uitgelegd zodat u bij een bezoek goed een inschatting kunt maken van de look van de tegelvloer. De tegelvloer showroom moet u een zo goed mogelijk beeld geven hoe uw nieuwe vloer eruit kan komen te zien. In Rotterdam bij de showroom liggen de vloertegels op verschillende kleuren zichtbaar. We willen u de beste ervaring meegeven. Mocht het beeld nog niet helemaal tot u doordringen, dan lopen er in onze tegelvloeren showroom allerlei specialisten rond die u kunnen voor zien van deskundig advies.

Wandtegels en vloertegels

Veel van onze wandtegels treft u aan in de tegelkasten. Hier kunt u een indruk krijgen van de tegels welke op een paneel verwerkt zitten. Wilt u meer inspiratie opdoen over de mogelijke wijze van betegeling, dan is het beslist de moeite waard om op onze badkamerafdeling de betegelde opstellingen te bekijken. Niets is meer realistisch en inspirerend dan te bekijken wat je met wandtegels kunt doen m.b.t. maten en vlakverdelingen. Onze vloertegels voor de woonkamer zijn deels verwerkt in de tegelkasten. Wij vinden dat een vloertegel op de juiste afstand bekeken moet worden. Om die reden hebben wij meer dan honderd verschillende tegelvloeren, die geschikt zijn voor de woonkamer, verwerkt in grote vloervlakken op de vloer. Deze ruime manier van presenteren geeft de showroom een overzichtelijk, licht en ruimtelijk effect. Zo komen de tegels perfect tot zijn recht en is het eenvoudig een keuze te maken. In onze showroom treft u ook een mooie presentatie wandtegels van VT Wonen, cementtegels van Castelo, glasmozaiëk en veel meer…. tegels!

Restpartijen en outlet tegels

In onze showroom treft u een gedeelte met tegels die uitlopend, nog beperkt verkrijgbaar of eenmalig ingekocht zijn. Deze tegels zijn tegen zeer scherpe prijzen verkrijgbaar. U moet dan denken dat er wandtegels en vloertegels leverbaar zijn vanaf € 5,– per m2. Heeft u garagetegels of tegels voor alleen functionele doeleinden nodig, dan bent u ook bij ons op het juiste adres. Vaak zijn het gewoon gangbare types wandtegels en vloertegels met een goede kwaliteit die u ook in het andere gedeelte aantreft van onze tegelshowroom.

Adres

Bakker tegels en badkamers
Gerard Burgerlaan 32
3131 KZ Vlaardingen