Tegels

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Tegels

Bakker is tegelspecialist bij uitstek. Van kleurige mozaïeken tot grote vloertegels. Van betonlook tot houtstructuur. Wij hebben het allemaal.

Tegel showroom

In onze recent verbouwde tegelshowroom vindt u een keur aan verschillende wandtegels en vloertegels. Daarbij kunt u in vrijwel alle prijsklassen terecht en kunt u de badkamertegels of tegelvloer precies op uw budget afstemmen. Om een goede keuze te maken hebben wij 100 van de meest sprekende vloertegels op een vloervlak van circa 4m2 gepresenteerd op onze showroomvloer. Zo krijgt u een perfecte indruk van de gepresenteerde tegel door hem op de juiste afstand te aanschouwen.

Als u op zoek bent naar wandtegels kunt u zich niet alleen laten inspireren door de honderden tegelpanelen maar ook door een kijkje te nemen op onze badkamerafdeling. Hier treft u een up to date collectie badkamers aan met daarin de tegels verwerkt zoals het in uw badkamer ook zou kunnen. Omdat geen badkamer hetzelfde is wordt bij dit bezoek vaak inspiratie opgedaan voor een mooie vlakverdeling van de tegels voor in het nieuwe design van uw badkamer.

Uniek assortiment tegels

In onze collectie vindt u ook een groot aantal unieke tegels. Van dubbelhard gebakken tegels tot een groot assortiment keramisch parket (houtlook tegels). Verder treft u ook exclusiviteiten zoals de VT Wonen tegelcollectie en fabrieken als Padana en Imola. De collectie is volledig gemaakt met cementtegels, glasmozaiëken, natuursteenmozaiëken en handvorm tegels.