Badkamertegels

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Badkamertegels

Badkamertegels “maken” de ruimte. Geen mens is hetzelfde en dus is geen badkamer hetzelfde. Badkamertegels bepalen uiteindelijk perfect de sfeer die je wilt weergeven met je tegels in de badkamer.

Badkamertegels voor elke gewenste uitstraling

Zoals al eerder gezegd: Geen mens is hetzelfde en dus is geen badkamer hetzelfde. Dat geldt niet alleen voor de uitstraling die men voor ogen heeft. Wij wegen alle aspecten mee in het maken van uw keuze voor badkamertegels. Zo kijken we graag met u mee als het gaat om de reeds gemaakte keuze van de indeling en materialen. Daarbij luisteren wij naar de wensen die u heeft als het gaat om ruimtelijke werking en onderhoud. Vooral dat laatste is een veel besproken aspect bij het maken van de keuze voor tegels voor de badkamer. Onze  medewerkers weten als geen ander wat mooi, handig en makkelijk is om te kiezen en wat er te krijgen is. Leg daarom vooral al uw wensen bij hen neer. Zo krijgt u het advies wat u op het lijf is geschreven. Doordat Bakker niet alleen specialist is op het gebied van tegels maar ook op het gebied van badkamers, kunt u veel inspiratie opdoen op onze badkamerafdeling. Hier treft u fraai betegelde badkamers, in niet altijd voor de hand liggende, maar wel prachtige combinaties!

Soorten badkamertegels

Een badkamer heeft verschillende wanden en vloeren. Om de badkamertegels zo goed mogelijk bij de badkamer te laten passen, is het noodzakelijk dat er verschillende soorten badkamertegels zijn. Bij Bakker hebben we drie soorten badkamertegels, namelijk:

  • Mozaïek badkamertegels.
  • Wandtegels voor de badkamer.
  • Vloertegels badkamer.

Badkamertegels oneindig te combineren

Bij het combineren van wandtegels en vloertegels voor de badkamer zijn er weinig grenzen die nog niet overtreden zijn. Veel kan en mag bij het samenstellen van badkamertegels voor de wand en vloer. Zo worden er de laatste jaren veel vloertegels in de badkamer op de wand toegepast, dit zorgt voor een rustige samenhang en een perfecte combinatie. Qua verwerking zijn er inmiddels al tal van oplossingen op de markt. U bent volledig vrij in het samenstellen van de badkamertegels en wandtegels voor de badkamer, zodat u keuze maakt die u tevreden houdt.

Wandtegels voor de badkamer

Zoals een ieder van jullie weet, bestaat een badkamer niet alleen maar uit een vloer. Waar je een keuze kunt maken voor vloertegels voor de badkamer, hebben wij bij Bakker ook een grote selectie aan wandtegels voor de badkamer. In veel badkamers zie je nog geschilderde wanden in plaatsen van wandtegels. Wij zien wandtegels in de badkamer als een extra decoratie die jouw badkamer helemaal ‘af’ kan maken.

Op zoek naar een tegelzetter voor uw badkamer?

U kunt er altijd voor kiezen zelf de badkamertegels te zetten, echter raden wij het toch aan om een specialist in te schakelen voor het leggen van de badkamertegels. Bij Bakker lopen een aantal gespecialiseerde tegelzetters rond, die graag voor u klaar staan en de badkamertegels zetten. Als u meer informatie wilt hebben over onze tegelzetting dienst kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Bezoekt u onze showroom eens

Vindt u het lastig om een inschatting te maken over het type badkamertegels? Geen probleem. Wij hebben een mooie showroom waar specialisten voor u klaar staan. Het kiezen van de goede badkamertegels is iets waar u genoeg aandacht aan moet besteden, het kan daarom nooit kwaad een keer langs te komen in onze showroom en advies te krijgen.