Tegels Barendrecht

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Tegels Barendrecht

Voor klanten die tegels zoeken in Barendrecht zijn wij als tegelhandel in Vlaardingen uiteraard een belangrijke speler om naar uit te wijken. Barendrecht rekenen we standaard tot een van onze verzorgingsgebieden, waar wij tegels leggen voor vloeren en wanden. In nog geen half uur rijden bij u vandaan kunt u inspiratie op komen doen in onze uitgebreide tegelshowroom. Onze medewerkers nemen de tijd om samen met u op zoek te gaan naar de meest geschikte tegel.

Tegelhandel Barendrecht

Bent u op zoek naar een tegelhandel in Barendrecht bieden wij met onze vestiging in Vlaardingen eigenlijk het beste en meest uitgebreide assortiment aan in tegels. Naast tegelvloeren voor badkamers, keukens, woonkamers en terrassen hebben we ook allerlei soorten wandtegels. Alles onder één dak voor het creëren van een harmonieus ingericht huis. Als inwoner van Barendrecht kunt u ook altijd rekenen op het vakwerk van de tegelzetters met wie wij al jaren samenwerken.

Vloertegels voor Barendrecht

In tegelvloeren valt er een hoop te kiezen. Met ons assortiment vloertegels komt Barendrecht uitstekend weg door de vele soorten en maten tegels, welke rechtstreeks bij de beste fabrieken in Zuid-Europa worden ingekocht. Niet alleen betaalbaar, maar dus ook exclusief en uiteraard perfect gelegd.

Kom kijken in onze tegel showroom

In onze tegelshowroom in Vlaardingen worden honderden tegelvloeren overzichtelijk gepresenteerd. Karakteristieke vloertegels voor Barendrecht in zowel een landelijke als in een moderne, strakke stijl. Ook cementtegels zijn bij ons verkrijgbaar; dubbelhard gebakken. Of wat dacht u van keramisch parket. Dit zijn de vloertegels met een houtstructuur.

Vakkundig advies

Kortom, voor het scheppen van een beeld, ontdekt u bij ons de charme en verschillen tussen de diverse vloertegels. Heeft u hulp nodig bij het bepalen van uw keuze staan onze medewerkers klaar met hun vakkundig advies. Ze staan u graag te woord en nemen alle details met u door. Zij weten als geen ander waar welke tegel het beste tot zijn recht komt en houden rekening met uw wensen op het gebied van gebruik en onderhoud.

Welke vloertegels

Uiteraard zijn onze vloertegels voor Barendrecht niet alleen bedoeld voor de badkamer, maar ook voor bijkeuken, garage, terrassen en openbare ruimtes.
Als tegelhandel leveren wij ook veel tegels aan de horeca, diverse winkelpanden en kantoren. Natuurlijk met de hoogste kwaliteit vloertegels die men van ons gewend is.

Maten vloertegels

Zoekt u een tegelhandel bij Barendrecht in de buurt? Wij verkopen vloertegels in allerlei maten. Ook grote formaten vloertegels zijn bij ons verkrijgbaarzoals;
• 75 x 75
• 80 x 80
• 45 x 90
• 90 x 90

Onze vloertegels worden direct ingekocht bij de fabriek. Dus niet alleen exclusief, maar ook nog eens betaalbaar.

Vloerverwarming en legservice

Vloertegels komen in Barendrecht komen pas het beste tot hun recht wanneer deze vakkundig worden gelegd. Omdat wij uitsluitend samenwerken met vakbekwame tegelzetters ontstaat er een perfecte tegelvloer die lang mee zal gaan. En heeft u een hekel aan koude vloertegels, biedt vloerverwarming uitkomst. Met vloerverwarming onder uw tegelvloer creëert u een optimaal comfort. Natuurlijk ideaal voor in uw badkamer of woonkamer.
Zowel op het gebied van onze legservice als het installeren van uw vloerverwarming kunt u op ons rekenen.