Tegels Bergschenhoek

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Tegels Bergschenhoek

Voor een ruim assortiment tegels ligt Bergschenhoek op nog geen 20 kilometer rijden van onze tegelshowroom in Vlaardingen. Als verzorgingsgebied een uitstekende locatie in de buurt, waar onze tegelzetters regelmatig aan het werk zijn. Omdat wij uitsluitend gerenommeerde tegelmerken vertegenwoordigen, kunt u rekenen op een uitstekende kwaliteit. Tel daar onze vakkennis bij op en u bent verzekerd van de allerbeste keus!

De ideale tegelhandel voor Bergschenhoek

Komt u naar onze showroom in Vlaardingen voor tegels zijn wij in feite de ideale tegelhandel voor Bergschenhoek en directe omgeving. Nergens is de keus zo ruim, de ‘knowhow’ zo groot en de kwaliteit en service zo goed als bij ons en dat op nog geen half uurtje reistijd bij ons vandaan. Wand- en vloertegels voor de keuken, badkamer of woonkamer in allerlei soorten en maten, netjes gepresenteerd, zodat u zich een beeld kunt vormen van hoe het er uitziet.

Vloertegels Bergschenhoek

Voor vloertegels kan Bergschenhoek van geluk spreken met zoveel mogelijkheden voor uw tegelvloer. Omdat wij de vloertegels direct inkopen bij de beste fabrieken in Zuid-Europa, kunt u rekenen op exclusieve kwaliteit voor een betaalbare prijs. In onze tegelshowroom zijn werkelijk honderden tegelvloeren te bewonderen in elke sfeer die men zich maar kan wensen. Bovendien kunnen onze medewerkers u veel meer vertellen over de specifieke eigenschappen van een bepaalde vloertegel voor wat betreft gebruik en onderhoud.

Soorten vloertegels

Wij presenteren de mooiste en meest bijzondere vloertegels voor Bergschenhoek en de omliggende regio. Ze worden in vloervlakken gepresenteerd.
Diverse stijlen tegels kunt u op deze manier makkelijk met elkaar vergelijken. Voor een landelijke, strakke of moderne sfeer, voor cementtegels, dubbelhard gebakken tegels of keramisch parket met een houtlook, bij ons zult u altijd kunnen slagen. Ook onze keramische tegels met een natuursteen look zijn erg gewild, terwijl de klassieke en authentieke sfeer van onze collectie handgemaakte Castelo tegels evengoed aan populariteit winnen.

Grote vloertegels

Grote vloertegels geven uw badkamer, keuken, hal of woonkamer extra allure en passen uitstekend bij uw design interieur. Ons assortiment tegels voor Bergschenhoek is zeer uitgebreid. Kom daarom snel naar onze tegelshowroom in Vlaardingen om te kijken en te vergelijken.
Onze keramische tegels hebben als voordeel dat ze sterk, vocht- en zuurbestendig zijn, onderhoudsvriendelijk en ook makkelijk te combineren zijn met vloerverwarming.
Grote vloertegels maken het woonoppervlak optisch een stuk ruimer, terwijl de naden zo goed op elkaar aansluiten voor een nog fraaier effect.

Welke maat vloertegel

De grote maten in vloertegels kunnen variëren. Bij ons zijn de volgende gangbare maten verkrijgbaar:
● 30 x 60 cm
● 80 x 80 cm
● 60 x 60 cm
● 75 x 75 cm
● 45 x 90 cm
● 90 x 90 cm

Onze legservice, inclusief vloerverwarming

Voor het leggen van tegels in Bergschenhoek maken wij graag het verschil. Hoge kwaliteit wand- en vloertegels verdienen immers om perfect gelegd te worden.
Daar wij als tegelhandel in Vlaardingen uitsluitend met gecertificeerde tegelzetters samenwerken bent u verzekerd van het mooiste resultaat, met de schitterendste tegelvloeren tot gevolg. Uiteraard kunnen wij ook uw vloerverwarming aan laten brengen voor nog meer luxe en comfort.