Tegels Capelle aan den IJssel

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Tegelvloer in Capelle aan den IJssel

Onze klanten uit Capelle aan den IJssel hadden al een bestaande tegelvloer zonder vloerverwarming. Na een korte afweging is er besloten om heel de woonlaag te vernieuwen en is er gekozen ze voor een nieuwe tegelvloer met vloerverwarming. Uitgangspunt van onze klant uit Capelle aan den IJssel was dat de tegels een goede aansluiting zouden vinden bij de warme landelijke sfeer van de inrichting.

Tegelvloer vakkundig gelegd

Onze klant uit Capelle aan den IJssel heeft er voor gekozen om de oude tegelvloer te laten slopen door een eigen aannemer. Hierna hebben onze medewerkers de vloerverwarming, welke geplaatst is als hoofdverwarming vakkundig aangebracht. Omdat de specificaties van de door de klant uit Capelle aan den IJssel gekozen tegels het toelieten is er gekozen om de tegels direct in de nieuw aan te brengen afwerkvloer aan te brengen. Het voordeel was hiermee vooral in tijd uit te drukken. Onze tegelzetter heeft de vloertegels vakkundig in de specie gelegd. Het resultaat is een superstrak gelegde tegelvloer met bijbehorende plinten. Onze klant uit Capelle aan den IJssel was dan ook meer dan tevreden met het behaalde eindresultaat. Als gevolg hiervan leggen we sindsdien regelmatig nieuwe tegelvloeren en vloerverwarming in Capelle aan den IJssel.

Vloerverwarming

Tegelvloeren zonder vloerverwarming worden nauwelijks nog gelegd. Sowieso worden veelal nieuwbouw woningen standaard opgeleverd met vloerverwarming. Een tegelvloer is dan de beste oplossing als vloerbekleding. Er is immers niets wat zo goede de warmte geleidt dan een tegelvloer. Hiermee haal je daarom het hoogste rendement uit de vloerverwarming. Een ander voordeel is dat het een stralingswarmte is (in tegenstelling tot convectiewarmte bij radiatoren). Deze warmte straalt gelijkmatig van onderaf uit waardoor de ruimte in zijn geheel vrijwel dezelfde temperatuur heeft. Daarbij kan men uitgaan van de stelling dat wanneer je geen koude voeten hebt, je voor de rest ook niet koud aan voelt. Heeft u ook interesse in een nieuwe tegelvloer? Wij werken niet alleen in Capelle aan den IJssel maar door heel Nederland! Neem contact op voor meer informatie of kom langs in onze showroom.