Tegels Delft

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Tegels Delft

Beste inwoners van Delft, met tegels uit ons rijk gesorteerde assortiment bent u bij deze van harte uitgenodigd om eens te komen kijken in onze tegelshowroom in Vlaardingen. De beste tegels voor wanden en vloeren in uw badkamer of keuken. Met gerenommeerde tegelmerken en tegels in diverse afmetingen zal uw keuze voor het bepalen van de juiste tegel absoluut vergemakkelijkt worden.

Soorten Delft tegels

Wij leveren werkelijk alle soorten tegels voor Delft en omgeving. Wand- en vloertegels voor in uw badkamer, keuken, hal of separate toilet. Maar ook voor tegeloplossingen in uw woonkamer kunnen wij het nodige voor u betekenen. Grote tegels, kleine tegels, mozaïektegels en tegels met een houtlook voor in de woonkamer, tot zelfs buitentegels voor in uw tuin of voor een veranda. Kom in onze tegelshowroom de verschillende tegelkasten en de meer dan 100 verschillende tegelvloeren bekijken. Onze medewerkers geven graag tekst en uitleg over de verschillende tegels.

Welke tegels kiezen klanten uit Delft

Belangrijk bij alle tegels is dat er rekening gehouden dient te worden met allerlei aspecten, zoals:

materiaalkeuze
onderhoud
combineren met andere tegels
Er is veel mogelijk. De medewerkers in onze tegelshowroom adviseren u bij het samenstellen van bijvoorbeeld uw badkamertegels en houden de harmonie altijd in de gaten. Voor perfecte combinaties en de fraaiste toepassingen met tegels heeft Delft het met ons in de buurt voor het kiezen.

Wand- en vloertegels direct leverbaar in Delft

De meeste tegels voor Delft en omgeving zijn uit voorraad leverbaar; wandtegels en vloertegels in verschillende maten van bekende tegelmerken. Mocht een bepaalde tegel niet op voorraad leverbaar zijn is er altijd sprake van een korte levertijd. Kortom, onze tegelshowroom in Vlaardingen komt u tegemoet met het leveren van elke gewenste tegel.

Bekende tegelmerken

Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Dit geldt ook voor onze tegels. Zo vertegenwoordigen we graag enkele bekende tegelmerken die we ook onze klanten in Delft niet zouden willen onthouden.
Merken als VT Wonen tegels, Imola tegels, Ceramic Visions tegels en Inca tegels zijn bij ons verkrijgbaar. Maar ook andere beroemde merken van keramische tegels worden door ons vertegenwoordigd. Onze tegelshowroom in Vlaardingen levert het bewijs!

Alles wordt overlegd

Voor het leggen van een perfecte tegelvloer wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd. Alles vindt plaats in onderling overleg. Zaken als legrichting, het uitkomen van de tegels, alsook het snijwerk bij uw deurmat. Voor een duurzame tegelvloer met extra grote tegels dient de ondergrond vrij te zijn van oneffenheden. Kortom, niets ontsnapt aan hun aandacht. Onze tegelzetters weten precies wat wij van ze verlangen, al is de klus nog zo klein.

Complete service

Naast een ruime keuze in onze showroom met tegels, boft Delft ook met onze complete service. Wij leveren uitsluitend vakkundige tegelzetters voor elk soort tegelwerk. Niet alleen weten zij raad met Castelo cementtegels, maar ook grote of juist dunne tegels. Ook voor patronen in een bepaald tegelwerk sloven zij zich graag voor u uit. Niets is hen teveel en alles wordt ook perfect uitgevoerd. En voor extra vloerverwarming kunt u uiteraard ook op onze installatieservice rekenen.

Referentie tegelvloer in Delft

Wij krijgen regelmatig klanten in de showroom die op zoek zijn naar bijzondere tegelvloeren voor bijvoorbeeld een gang of keuken. Een bijzondere tegelvloer in de gang of keuken wordt dan vaak bedoeld als eyecatcher. Bijvoorbeeld; onze klant uit Delft zocht een specifieke patroon tegelvloer voor de hal. Een wens van de klant was dat de tegelvloer toch de originele Portugese uitstraling heeft, maar zonder de gevoeligheid van een Portugese cement vloertegel, samen zijn we uitgekomen bij deze bijzondere vloertegels.

Patroon tegelvloeren

Al ver in het verleden werden er patroon tegelvloeren gelegd, het meest bekend zijn de Portugese cement vloertegels. Deze tegelvloeren zijn vaak te herkennen aan de sierlijke patronen welke omkaderd zijn met een rand zodat de nadruk nog meer wordt gelegd op het patroon van de tegelvloer. Er zijn een paar nadelen te noemen van dergelijke vloertegels, waaronder de dikte van ca. 2cm en de gevoeligheid voor vlekken wanneer deze niet behandeld worden. Een mooi alternatief voor deze Portugese cement vloertegels zijn de keramische patroon vloertegels, hiermee heeft u dezelfde klassieke uitstraling, maar deze vloertegels zijn goed te onderhouden zoals elke keramische vloertegel. Deze keramische patroon vloertegels zijn er inmiddels in diverse patronen als; Portugese, Spaanse en Marokkaanse patronen waarmee u talloze combinaties kunt maken. Onze klant uit Vlaardingen klant heeft dus een patroon tegelvloer gekozen met de Portugese uitstraling, maar dan zonder de vlekgevoeligheid van een cement vloertegel.

Verlijmen van tegelvloer

Elke vloertegel vraagt om een specifieke verwerking, naast het advies in kleur en type vloertegel kunnen wij u bij aankoop van uw tegelvloer ook het beste advies geven voor het leggen van uw vloertegels. Tevens hebben wij professionele onderhoudsproducten voor uw tegelvloer voor het beste behoud van uw vloertegel, ook hierin kunnen wij u van een goed advies voorzien.