Tegels Den Haag

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Tegels Den Haag

Omdat wij voor badkamers, woonkamers en keukens steeds meer bestellingen voor tegels in Den Haag krijgen, bewijst dit eens te meer dat wij ook voor deze regio een rol van betekenis spelen. Het ruime aanbod, de kwaliteit en de redelijke prijzen maakt een bezoek aan onze tegelshowroom in Vlaardingen meer dan de moeite waard. Ontdek ook de voordelen en maak kennis met het meest uitgebreide assortiment tegels in allerlei soorten en maten. Als u bij ons niet slaagt, slaagt u nergens!

De meest uitgebreide tegelhandel voor Den Haag en omstreken

Woont u in de Hofstad en bent u op zoek naar tegels voor in uw badkamer, keuken of woonkamer is onze tegelhandel voor Den Haag en omstreken veruit de meest ideale locatie om naar uit te wijken. Bekende Zuid-Europse topmerken, zoals onze handvervaardigde Castelo tegels. Maar ook presenteren wij graag de tegelcollecties van VT Wonen, Imola, Ceramic Visions en Inca. Stuk voor stuk bijzondere kwaliteit wand- en vloertegels tegen een betaalbare prijs.

Wat wij als tegelwinkel voor u in Den Haag kunnen betekenen

In onze tegelshowroom in Vlaardingen kunt u terecht voor vrijwel alle soorten tegels. Uit Den Haag ontvangen wij daarom ook vaak de nodige tevreden klanten die bij ons een tegel uitkiezen die aansluit bij hun wensen. men kan bij ons terecht voor:

● Wandtegels
● Mozaïektegels
● Badkamertegels
● Keukentegels
● Grote wandtegels
● Stonepanels/steenstrips

Voor elk soort tegel hebben wij een oplossing. Vandaar dat wij als tegelwinkel voor Den Haag het nodige kunnen betekenen.

Tegelkasten en tegelvloeren

Om inspiratie op te doen presenteren wij veel van onze vloer- en wandtegels via speciaal daarvoor ingerichte tegelkasten en tegelvloeren. Op deze manier kunt u zich een beeld vormen van hoe uw bad- of woonkamer eruit komt te zien. Daarnaast kunt u via onze geduldige showroommedewerkers de nodige productinformatie krijgen over bijvoorbeeld de kwaliteit en het onderhoud van een bepaalde tegel. Ook kunnen zij voor u uitrekenen wat het u zou kosten om alles door een vakkundige tegelzetter te laten uitvoeren. Kortom, heel veel extra service, waar u als klant alleen maar profijt van heeft.

Nog meer voordeel

Extra voordelig wordt het wanneer u uw tegels naar Den Haag mee kunt nemen uit onze restpartijen of assortiment outlet tegels. In een speciaal gedeelte van onze tegelshowroom kunt u wand- en vloertegels vinden, die bijvoorbeeld uitlopen, beperkt verkrijgbaar of eenmalig ingekocht zijn. Al vanaf 5 euro per m2 kunt u soms slagen. Tegels van een goede kwaliteit waar niks mis mee is.

Vakkundig tegelwerk

Naast dat wij bekend staan als uitgebreide tegelhandel of tegelwinkel, staan wij ook garant voor vakkundig tegelwerk, zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat. Zeker wanneer u niet over de juiste routine beschikt, kunt u het leggen van onze mooie tegels in Den Haag beter aan een vakman overlaten. Of het nu een badkamer, hal of aparte toiletruimte betreft, voor de tegelzetters, met wie wij al jaren samenwerken, is geen klus teveel!
Ook voor het leggen van uw woonkamertegels en de aanleg van vloerverwarming hebben wij de nodige expertise in huis!