Tegels Gouda

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Tegels Gouda

Het is misschien een beetje uit de buurt, maar voor tegels wordt Gouda ook zeker tot ons verzorgingsgebied gerekend. Niet verwonderlijk, want in een half uur rijden vindt u nergens zoveel kwaliteit en diversiteit onder één dak als bij onze tegelshowroom in Vlaardingen. Met vloertegels, wandtegels en mozaïektegels, voor elke ruimte bieden wij een passende oplossing. Ook staan wij bekend om onze uitstekende legservice en kunnen we vloerverwarming in uw huis aan laten brengen.

Tegelhandel nabij Gouda met de meeste keus

Voor een tegelhandel in de buurt hoeft u waarschijnlijk niet zo ver te zoeken. Maar voor een tegelhandel met een ruim aanbod van kwalitatief hoogwaardige tegels ligt onze tegelshowroom in Vlaardingen voor de hand. Even voorbij Rotterdam vindt u op 1000 m2 allerlei soorten vloer- en wandtegels van bekende Zuid-Europese merken, direct ingekocht en niet duur! En ook met onze eigentijdse tegelcollecties kunt u voldoende inspiratie opdoen.

Vloertegels Gouda, een persoonlijke kwestie

Een tegelvloer hangt uiteraard af van uw persoonlijke smaak. Badkamer vloertegels zijn weer heel anders dan vloertegels voor in uw huiskamer. Welke vloertegel aansluit bij uw wensen, kunt u daarom op uw gemak komen bekijken in onze tegelshowroom. Voor advies, uw keuze en het bepalen van het totale kostenplaatje krijgen onze vloertegels voor Gouda de juiste bestemming. Met onze service en garantie ontzorgen wij desgewenst elke klant.

Onze vaste tegelcollecties

Daar wij goede ervaringen op hebben gedaan met bepaalde tegelmerken presenteren we ook een aantal vaste tegelcollecties die hun waarde meer dan ooit hebben bewezen:

• Imola tegels: Topkwaliteit design tegels, altijd uit voorraad
leverbaar. Duizenden soorten wand- en vloertegels in talloze stijlen. Direct
ingekocht bij de leverancier, dus altijd gunstig geprijsd!

• Porcelanosa tegels: De topfabrikant voor wand en vloertegels uit Sopanje.
Bekend om trendsettend design en de hoge kwaliteit tegels. Wand en vloertegelseries
die zeer compleet zijn en met prachtige decoren geleverd worden.

• Ceramic Visions tegels: Een samengestelde collectie tegels van verschillende
fabrikanten en het paradepaardje van onze tegelhandel. Gouda en omgeving
moet echt eens kennis komen maken met deze bijzondere wand- en
vloertegels.

• Inca tegels: ook weer wand- en vloertegels van verschillende fabrikanten,
samengesteld tot één teglcollectie. Originele samenstelling tegels voor
badkamer en woonkamer. Het keramisch parket is het neusje van de zalm en
kunnen wij perfect voor u laten leggen. De inca tegels voor Gouda hebben
een snelle levertijd en bieden het nodige klantvoordeel!

Mozaïektegels

Niet alleen voor kerken en paleizen, maar met name voor badkamers of zwembaden zijn mozaïektegels een klasse apart. We verkopen mozaïektegels van allerlei soorten geglazuurd glas en natuursteen en ook gezaagd van een vloertegel. Veelal bedoeld om een extra accent aan te brengen. In onze tegelshowroom in Vlaardingen tonen wij enkele voorbeelden, zodat u zich een voorstelling kan maken van de verschillende mogelijkheden.

Aanbiedingen tegels

Houd onze tegelaanbiedingen in de gaten, want hiermee kunt u heel veel geld besparen. Soms is er sprake van een opruiming, dan weer een complete showroommodel uitverkoop. Let op onze tegeloutlet uitverkoop met eigen geïmporteerde tegels voor Gouda en de regio. Met restpartijen van fraaie tegels of waanzinnige aanbiedingen op vloertegels. Pak uw voordeel!