Grote vloertegels

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Grote tegelvloeren

Bij de keuze van vloertegels kiezen steeds meer mensen voor een groter formaat. Grote vloertegels geven uw badkamer, keuken, hal of woonkamer extra allure en passen uitstekend bij uw design interieur. Ons assortiment tegels is zeer uitgebreid en verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Kom naar onze tegelshowroom in Vlaardingen om te kijken en vergelijken.

Voordelen van grote vloertegels

Het leggen of laten leggen van grote vloertegels biedt een aantal voordelen, keramische tegels zijn:

  • sterk
  • vochtbestendig
  • onderhoudsvriendelijk
  • zuurbestendig
  • makkelijk in combinatie met vloerverwarming

De grote vloertegels maken uw badkamer, hal, keuken of woonoppervlak optisch een stuk ruimer. Bovendien sluiten de naden zo goed op elkaar aan dat het effect van uw betegelde ruimte nog mooier uitvalt.

Grote plavuizen

Een van de belangrijke onderdelen bij de grote vloertegels zijn de grote plavuizen, in diverse grote maten verkrijgbaar zijn. De grote plavuizen voor in de woonkamer komen in verschillende maten en kleuren en kunnen dus helemaal afgestemd worden op de stijl die u wilt aanhouden. Wij zijn er van overtuigd dat dit ontzettend belangrijk is voor uw keuze. Vandaar dat we een zeer divers aantal grote plavuizen aanbieden.

Grote vloertegels badkamer

Grote vloertegels in de badkamer worden steeds vaker gelegd. De grote badkamer tegels geven de badkamer een stijlvol en moderne look en brengt de voordelen met zich mee die we hierboven beschreven hebben. Bij Bakker hebben we daarom ook een ruime keuze aan badkamer vloertegels. Ook hier is het belangrijk dat u de badkamer met grote tegels kunt laten zetten om de badkamer volledig aan uw wensen te laten voldoen. Mocht u het assortiment grote badkamer tegels eens willen bekijken. Kom dan vooral een keer in onze showroom kijken.

Welke maat vloertegels?

Welke grote vloertegels u ook op het oog heeft, bij ons vindt u altijd de juiste maat. Of het nu 30×60, 80×80 of 60×60 is, onze vloertegels zijn verkrijgbaar in allerlei soorten maten. Onze medewerkers kunnen u haarfijn uitleggen welk soort tegel in welk soort ruimte het beste tot zijn recht komt.

Ook de kleur van grote vloertegels zijn doorslaggevend bij het bepalen van uw keuze. De trend op dit moment zijn de grijstinten, waar wij u uiteraard graag kennis mee laten maken. Maar ook wit, beige en allerlei andere neutrale tinten zijn bij ons verkrijgbaar.

Welke kleur vloertegels?

Wanneer niet en wel grote vloertegels?
Over het algemeen wordt de aanschaf van grote vloertegels afgeraden voor de wat kleinere ruimtes, zoals de toiletruimte, gang of de wat minder grote keuken. In een kleine toiletruimte zou de tegel altijd afgesneden zijn en nooit in zijn geheel tot zijn recht komen. En in uw keuken staan mozaïektegeltjes voor het creëren van een intieme sfeer vaak veel beter.

Het grote ruimtelijke effect werkt dus uitsluitend bij de wat grotere ruimtes, zoals uw woon- en badkamer. Voor een chique uitstraling en als design een schitterende oplossing. Helemaal wanneer u dit laat integreren in combinatie met vloerverwarming.

Onze tegelshowroom

Voor inwoners van de regio Rotterdam en Den Haag hebben wij goed nieuws, want onze ge-restylde tegelshowroom in Vlaardingen is snel bereikbaar en biedt een overzichtelijk aanbod van al onze grote vloertegels. Met de juiste informatie voor wat betreft de mogelijkheden en advies op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook voor het leggen van vloertegels of aanleggen van vloerverwarming kunt u ons inschakelen.