Grote wandtegels

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Grote wandtegels

Voor ons assortiment grote wandtegels weten steeds meer mensen in de regio Rotterdam en Den Haag de weg naar onze tegelshowroom in Vlaardingen te vinden. Niet verwonderlijk want op deze afdeling van maar liefst 500m2 kunt u kennis maken met ons overzichtelijk en uitgebreid aanbod. Laat u verrassen door de diverse stijlen. Bovendien zijn de meeste grote wandtegels uit voorraad leverbaar of garanderen wij een korte levertijd.

De nieuwste trends wandtegels

Omdat wij al zo lang met tegels te maken hebben, volgen wij de nieuwste trends op de voet. Vooral met de trendsettende series van VT Wonen en andere tegelcollecties van gerenommeerde leveranciers en topfabrikanten creëert u met de grote wandtegels voor uw badkamer en woonkamer een geheel eigen sfeer. Ook voor advies of om ideeën op te doen presenteren wij in onze tegelshowroom combinaties die je nergens anders zult tegenkomen.

Grote wandtegels voor elke sfeer

In onze tegelshowroom ontdekt u het mooie van grote wandtegels. Elke gewenste sfeer kan opgeroepen worden. Of het nu modern en strak met zwarte of witte tegels wordt of meer klassiek en tijdloos, koel of juist warm, de grote tegels brengen heel veel sfeer in woonkamer en badkamer. Ze zijn relatief goedkoop in aanschaf, niet in de laatste plaats omdat het zo lang meegaat.

Voordelen groot formaat wandtegels

De populariteit van grote wandtegels ligt vooral aan het feit dat de ruimtes in uw huis groter gaan lijken. Groot formaat wandtegels van 30 x 90, 25 x 70 of 60 x 120 cm zijn heel gebruikelijk. Omdat steeds meer grote wandtegels dunner worden, zijn ze weliswaar makkelijk te verwerken, maar dient er wel extra voorzichtig mee omgesprongen te worden. Een afspraak met onze tegelzetters is zo gemaakt.

  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Relatief goedkoop
  • Kras- en slijtvast

Grote wandtegels in uw badkamer

Net als voor in uw woonkamer staan grote wandtegels ook goed voor in uw badkamerinterieur. De maten van grote badkamertegels variëren van 30 x 30 cm tot zelfs een meter breed. Ook speelse accenten door het toepassen van verschillende maten en contrastkleuren geven uw badkamer precies die sfeer die u zich kunt wensen.

Kom langs voor een persoonlijk advies

Onze medewerkers laten er niets aan gelegen om u van een zo goed mogelijk advies te voorzien. Ze denken met u mee over uw ideeën, zijn benieuwd naar de huidige inrichting van uw bad- en woonkamer en bespreken samen met u de vrijwel onbeperkte mogelijkheden van grote wandtegels.

Breng voor een persoonlijk advies die naadloos aansluit op de woonsfeer die u voor ogen heeft een bezoek aan onze tegelshowroom.