Tegels Hellevoetsluis

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Tegels Hellevoetsluis

Tegels nodig? Hellevoetsluis ligt op zo’n 30 kilometer afstand van onze vestiging in Vlaardingen. Een tegelhandel met een showroom van 1000 m2 waar allerlei soorten vloertegels en wandtegels verkrijgbaar zijn. Voor trendy tegelcollecties tot gerenommeerde Zuid-Europese tegelmerken, het aanbod is enorm. Tegels in allerlei maten en altijd scherp geprijsd, omdat we direct inkopen via de fabrikant.

De juiste vloertegels voor klanten uit Hellevoetsluis

Binnen een half uur rijden kunt u ook kennismaken met wel honderd tegelvloeren, die wij voor u overzichtelijk in vloervlakken kunnen tonen, zodat u direct kunt zien hoe alles staat. Mooie vloertegels voor Hellevoetsluis in diverse stijlen voor het creëren van uw eigen, unieke woonsfeer. Onze medewerkers nemen alles met u door, zodat u precies met die tegels naar huis gaat die u zich had gewenst.

Tegelhandel waar klanten uit Hellevoetsluis kan slagen

Nergens in de buurt bestaat er zo’n goede tegelhandel nabij Hellevoetsluis waar je zo goed kan slagen. Onze tegelshowroom in Vlaardingen heeft de grootste collectie wand- en vloertegels die qua kwaliteit nergens anders te vinden is. Of het nu is om inspiratie op te doen of dat u serieus op zoek bent naar een bepaalde tegel, wij staan altijd voor u klaar met het beste advies en een uitstekende service.

Tegelwerk

Wanneer bezoekers uit Hellevoetsluis onze tegels komen bekijken, kunnen ze niet alleen rekenen op een ruim en kwalitatief aanbod van badkamertegels, woonkamertegels, keukentegels en mozaïektegels voor wanden en vloeren, maar bieden wij u ook de mogelijkheid om van onze uitstekende legservice gebruik te maken. Tegelwerk voor vloeren vereist een totaal andere aanpak dan tegelwerk voor wanden. of het nu dunne of dikke, kleine of grote tegels betreft, de tegelzetters met wie wij samenwerken beschikken over zoveel ervaring dat zij elke klus, naar alle tevredenheid van onze klanten, tot een goed resultaat weten te brengen. Dus ook voor tegelwerk kunt u een beroep op ons doen.

Topkwaliteit tegelvloeren

Onze topkwaliteit tegelvloeren zijn pas een succes wanneer de tegelzetter klaar is. De specialistische tegelzetter waar wij mee samenwerken zorgen altijd voor een goed eindresultaat. Dit is absoluut geen vanzelfsprekendheid. Aandachtspunten als legrichting, een geëgaliseerde afwerkvloer en het snijwerk, met alles wordt van te voren rekening gehouden voor het beste eindresultaat.
Grote tegels
Momenteel zijn grote tegels erg in trek. Ruimtes in huis worden optisch een stuk mooier. Ook bij extra grote tegels komt onze legservice van pas. Vloertegels van een dergelijk groot formaat verdienen extra aandacht, omdat de geringste oneffenheden in de ondergrond nadelige gevolgen kan hebben op het eindresultaat. Hieronder een overzicht van maten die o.a. bij ons verkrijgbaar zijn:
• 45 x 90
• 80 x 80
• 90 x 90
• 60 x 120

Welke tegels kiezen klanten Hellevoetsluis?

Natuurlijk kijken we uit naar uw komst en zijn we benieuwd naar welke tegels Hellevoetsluis en omgeving op zoek is. Als verzorgingsgebied hoort u absoluut in onze regio thuis en bieden wij graag onze diensten aan. Niet alleen voor het uitkiezen van tegels, maar ook voor onze legservice en vloerverwarming kunt u altijd een beroep ons doen.