Keramisch parket

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Keramisch parket

Ontdek de voordelen van keramisch parket. De natuurlijke uitstraling en het praktische gemak maken deze speciale soort tegels bijzonder populair. Helemaal in combinatie met vloerverwarming. De keramische vloertegels zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden en is geschikt voor in uw woonkamer, hal en badkamer.

Keramisch parket in de Woonkamer

De warme uitstraling van hout, verwerkt in een tegel, maakt keramisch parket tot de ideale oplossing voor de vloer van uw woonkamer. Het duurzame en onderhoudsvriendelijke karakter van uw nieuwe tegelvloer laat zich uitstekend combineren met vloerverwarming. Optimaal woongenot waar u jarenlang van kunt genieten. De keramische tegels zijn verkrijgbaar in diverse maten, in stroken die oplopen tot 180 en zelfs 300 cm. De tegels met een houtlook kunnen ook toegepast worden als wandtegels.

Keramisch parket in de badkamer

Keramisch parket kan ook zeer geschikt zijn voor in uw badkamer. Vocht krijgt namelijk geen kans. De wanden en vloer van elke sanitaire ruimte krijgen door de warme sfeer van de houtlook een bijzondere uitstraling en zijn makkelijk schoon te houden. Een keramische parketvloer in combinatie met vloerverwarming geeft uiteraard een extra dimensie aan uw badkamer.

Voordelen van keramisch parket

  • Keramisch parket is nauwelijks te onderscheiden van echt hout
  • U creëert dezelfde warme sfeer als van een houten vloer of wand
  • Uitstekend te combineren met vloerverwarming
  • Zeer duurzaam, slijt- en krasvast.
  • Verkrijgbaar in tegels en stroken die oplopen tot 180 en 300 cm.
  • Voegen worden tot een minimum beperkt met bijpassende kleur
  • Zeer onderhoudsvriendelijk. Schuren en lakken is overbodig.

Keramisch parket in combinatie met vloerverwarming

De fantastisch uitziende keramiek tegels die worden gelegd, kunnen altijd voorzien worden van vloerverwarming. De vloerverwarming onder het keramisch parket helpt u echt de winter door. Koude voeten worden lekker warm gehouden. Laat u informeren over de mogelijkheden die er zijn wat betreft de combinatie van keramisch parket met vloerverwarming.

Houtlook tegels

De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat de houtlook tegels steeds populairder worden en in steeds meer huizen zijn terug te vinden. De tegels met houtlook zijn in principe tegels die onwijs veel op hout lijken. Waar je normal gesproken echt de tegel look aanhoudt, kan je er nu specifiek voor kiezen een houtlook in jouw huidige stijl in te passen. Hout is tegenwoordig een veelgebruikt stijl element dat in modern woningen aangebracht. In onze showroom kunt u de verschillende houtlook tegels bekijken.

Keramisch parket leggen of laten leggen?

Wanneer u heeft gekozen voor een bepaald keramisch parket is het natuurlijk wel de bedoeling dat dit professioneel gelegd wordt. Bij de geringste twijfel adviseren wij onze klanten dit aan ons over te laten. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van tegelzetten maken wij dit helemaal voor u in orde. Alles wordt perfect afgewerkt, zodat vloeren en wanden uw hele leven lang mee zullen gaan.

Vergelijk verschillende soorten tegels

Woont u in de omgeving van Rotterdam of Den Haag en wilt u weten hoe keramisch parket er in werkelijkheid uitziet, nodigen wij u uit om een keer langs te komen in onze showroom in Vlaardingen. Op de onlangs verbouwde tegelafdeling kunnen onze medewerkers u daar alles over vertellen. Vergelijk de diverse soorten in ons uitgebreide assortiment en laat u informeren over de verschillende mogelijkheden.