Tegels Leiden

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Tegels Leiden

Op ongeveer een half uur rijden vind je de meest uiteenlopende en beste tegels voor Leiden en omgeving in onze tegelshowroom in Vlaardingen. Bijzondere tegelcollecties voor wanden en vloeren van een hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Badkamer, woonkamer, keuken, hal of toilet, elke ruimte kan in principe betegeld worden door onze tegelzetters. Laat ons u helpen bij het uitzoeken van de juiste tegel.

Tegelhandel voor Leiden

Of u nu op zoek bent naar keukentegels, woonkamertegels of badkamertegels, bij ons is het aanbod zo enorm, dat u wel moet slagen. Leiden kan op ons rekenen als tegelhandel door onze ruime ervaring en kunnen we u op alle fronten op de juiste wijze informeren en desgewenst adviseren over elke gewenste tegel. Met de meest complete showroom van 1000 m2 aan tegelopstellingen bedienen wij de klant op zijn wenken en zijn we pas tevreden wanneer u dat bent. Ook hebben wij regelmatig aanbiedingen van tegels waarmee u nog voordeliger uit kan zijn.

Vloertegels in Leiden erg populair

Ons uitgebreide assortiment vloertegels maakt uw bezoek vauit leiden zeer interessant. Onze mederwekers adviseren u graag welke tegel het beste past bij uw woning in Leiden. Tegelvloeren hebben natuurlijk het voordeel dat ze lang meegaan, makkelijk te onderhouden zijn en een prachtig strak uiterlijk aan uw interieur geven. In de zomer zorgen ze voor verkoeling en in de winter, in combinatie met vloerverwarming, een behaaglijk verwarmde ondergrond die vaak nog goedkoper uitpakt dan gewone verwarming.

Keramisch parket en natuursteen look

Voor beide tegels geldt dat de natuurlijke uitstraling in combinatie met het praktische gemak doorslaggevende factoren zijn voor de aanschaf van keramisch parket of onze keramische tegels met een natuursteen look. Een duurzame en onderhoudsvriendelijke tegelvloer voor uw woonkamer, hal of badkamer wordt nog comfortabeler wanneer u voor vloerverwarming kiest. Een bekend tegelmerk zijn onze Inca tegels. Leiden en omgeving worden bij deze uitgenodigd om eens langs te komen in onze tegelshowroom in Vlaardingen.

Keramische tegels duurzamer dan echt natuursteen

Natuursteen tegels zijn weliswaar mooi, maar vanwege de slijtage en vlekgevoeligheid niet bepaald gewild. Om dit probleem het hoofd te bieden zijn de keramische tegels met een natuursteen look ontwikkeld, verkrijgbaar in basalt, leisteen, marmer of zandsteen. Prachtige tegelvloeren die nauwelijks onderhoud vergen. Zo kunnen we voortaan ook met dit soort tegels voor Leiden iets betekenen

Terrastegels

Ook voor buiten kan men voor tegels met een natuursteen look kiezen. Onze terrastegels voor buiten hebben een flink aantal voordelen:

  • Vorst- en zoutbestendig
  • Ongevoelig voor aanslag door mossen en schimmels
  • Vuil- en zuurbestendig (Vlekvrij)
  • Bestand tegen extreme temperaturen
  • Maatvast en anti-slip
  • Portugese tegels en mozaïektegels

Weer andere tegels waar Leiden voor kan kiezen zijn de Portugese tegels. Dit zijn speciale traditionele vloer- en wandtegels met schitterende patronen. Wilt u speciale motieven in uw badkamer, hal, aparte toiletruimte of zwembad, kunt u ook met onze verschillende soorten mozaïektegels een bijzondere sfeer creëren. We zijn meer dan een tegelhandel alleen. Met onze tegelshowroom in Vlaardingen valt er volop te vergelijken en maakt u kennis met onze uitmuntende service.