Tegels Maassluis

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Tegels Maassluis

In Maassluis hebben we het genoegen gehad om in 2013 een prachtige tegelvloer te mogen leveren en aanleggen. De lichte en vooral ruime woning van de klant vroeg om een robuuste vloertegel van groot formaat. De grote antraciet vloertegel van 80x80cm met een minimale nuance in kleur gevoegd in een donkergrijze kleur voor een minimaal lijnenspel, komt prachtig tot zijn recht.

Groot formaat vloertegels

In de jaren ’80 en ’90 werden voornamelijk kleine vloertegels gelegd, bijvoorbeeld in afmetingen van 20x20cm / 30x30cm / 45x45cm in combinatie met brede robuuste voegen. De afgelopen jaren zijn vloertegels steeds groter geworden, 60x60cm en 80x80cm zijn nu veel voorkomende maten, nieuw in opkomst zijn de maten van 90×90 en 100x100cm(!). De vraag naar grote vloertegels is goed te verklaren, een grote vloertegel met gerectificeerde (strak gezaagde) kanten gaat gepaard met een smalle tegelvoeg, hierdoor worden tegelvloer oppervlakken optisch groter. Een smalle tegelvoeg is tevens gemakkelijker in onderhoud dan de brede voegen die in het verleden gepaard gingen in combinatie met de kleinere vloertegels. De brede voegen zijn gevoeliger voor aantrekken van vuil ten op zichtte van een smalle voeg van ca. 2 à 3 mm bij een groot formaat gerectificeerde vloertegel.

Voorraad vloertegels

Wij kopen rechtstreeks in bij de fabrieken in Italië en Spanje, u kunt doordat wij dicht bij de ‘bron’ zitten profiteren van de meest unieke en exclusieve wand -en vloertegels. Tevens hebben wij een zeer grote en uitgebreide collectie aan tegels op voorraad, snelle levering van exclusieve wand -en vloertegels is voor ons daarom geen enkel probleem