Mozaïktegels

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Mozaïktegels

Tegels en mozaïektegels zijn niet van elkaar weg te denken. Zo werden in de oudheid al mozaïektegels toegepast in bijvoorbeeld kerken en paleizen en vandaag de dag nog steeds toegepast voor allerlei doeleinden. Hoe tegels van mozaïek bijdragen aan de uitstraling van uw omgeving leest u hier.

Keuze tussen grote of kleine Mozaïektegels

Mozaïektegels komen in alle vormen, kleuren, maten en soorten voor. In onze showroom treft u mozaïektegels van onder andere geglazuurde soorten, glas, natuursteen en gezaagd van vloertegels aan. In de laatste jaren worden veel mozaïektegels van vloertegels geproduceerd. Deze sluiten perfect aan op de combinatie met de vloer en geven hierdoor een samenhangend en rustig beeld. Mozaïektegels worden veelal op de wanden als accent toegepast. Deze combinaties vinden vaak plaats met een bijpassende vloer en een rustige wandtegel. Zo krijgen de mozaïektegels de aandacht zoals het bedoelt is; als toegevoegd accent. Deze accenten worden vaak toegepast als achterwand van een wandcloset, wastafel of voorzijde van een bad. Op onze badkamerafdeling treft u een aantal mozaïektegels voor badkamers aan waar wij dit soort accenten met mozaïektegels voor badkamers hebben gemaakt. Een bezoek aan deze afdeling zult u beslist inspireren voor combinaties met mozaïektegels in uw badkamer opstelling. Ook stroken gemaakt van vloertegels horen wat ons betreft tot de groep van tegels van mozaïek. Formaten als 5×60, 10×60 en 15×60 cm komen hier, in een gemixte variant, veel voor.

Mozaïektegels voor badkamer of keuken

Mozaïektegels voor badkamers geven een unieke sfeer die niet met gewone tegels te evenaren zijn. Welke soort mozaïektegels voor u het best geschikt zijn hangt af van het totale beeld van uw badkamer en welke sfeer u wilt creëren.

Mozaïektegels in de keuken zijn ook uitermate geschikt voor het creëren van een unieke sfeer! Kom eens langs in onze showroom voor vakkundig advies en inspiratie van verschillende mozaïektegels voor uw badkamer of keuken.

Fabrikanten van mozaïektegels

Vrijwel iedere fabrikant van tegels heeft in zijn assortiment wel een vorm van verschillende soorten mozaïektegels. Veelal bijpassend in de serie en gemaakt van de vloertegels in stroken of zogenaamde “muretto”. Daarbuiten zijn er een paar specifieke fabrikanten die uitsluitend mozaïektegels leveren. Deze assortimenten zijn oogstrelend mooi en bieden producten van glasmozaïektegels, natuursteenmozaïektegels en soms zelfs hout! Bakker heeft ook van deze fabrikanten een zeer breed assortiment gepresenteerd. Kom eens langs in onze showroom en sta versteld van ons assortiment aan mozaïektegels voor uw badkamer!

Wist u dat wij recent ook mozaïektegels aanbieden van het Italiaanse merk: Sicis. Sicis mozaïektegels zijn van een bijzonder hoge kwaliteit en leveren mozaïektegels in verschillende maten. Sicis mozaïektegels staan bekend om haar vele prachtige handgemaakte decors.