Natuursteen tegels

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Natuursteen tegels

Geen echte natuursteen tegels, maar wel met een identieke uitstraling. Onze keramische tegels met een natuursteen look zijn niet van echt te onderscheiden. Ontdek de voordelen van een keramische tegel, waarbij geen krassen of vlekken ontstaan; voor binnen, maar ook terrastegels voor buiten. Met een grote collectie in onze tegelshowroom valt er genoeg te kiezen.

Waarom keramische natuursteen tegels?

Keramische tegels met een natuursteen look zijn erg in trek, Niet alleen vanwege dezelfde mooie uitstraling van een natuursteen tegelvloer, maar vooral ook omdat het sterk en zeer onderhoudsvriendelijk is. Krassen en vlekken behoren namelijk tot het verleden en uw sfeervolle tegelvloer gaat ook een stuk langer mee.

Duurzame keramische tegels in de sfeer van natuursteen

Wanneer mensen uit de regio Rotterdam of Den Haag onze ruime en overzichtelijke tegelshowroom bezoeken, laten ze blijken dat ze natuursteen op zich wel mooi vinden, maar niet de slijtage en vlekgevoeligheid. Speciaal voor deze doelgroep zijn de keramische tegels met de natuursteen look ontwikkeld. In de sfeer van marmer, basalt, leisteen of zandsteen. Voor prachtige vloeren die nauwelijks of geen onderhoud vergen.

Voordelen keramische terrastegels met natuursteen look

Naast keramische natuursteen tegels voor binnen, heeft onze tegelshowroom ook terrastegels voor buiten op voorraad. De keramische terrastegels met natuursteen look hebben allerlei voordelen. Ze zijn:

  • vorstbestendig
  • bestand tegen hoge temperaturen
  • zoutbestendig
  • makkelijk te reinigen en vuilbestendig
  • aanslagwerend. Mossen en schimmels blijven weg
  • zuurbestendig en daardoor niet vlekgevoelig
  • maatvast
  • uitgerust met een antislip oppervlakte van R10

Tips voor onderhoud keramische natuursteen tegels

Keramische tegels die onverslijtbaar zijn met de warme sfeer van natuursteen. Voor het onderhouden van keramische vloeren volgen hier wat tips:
Voor de verwijdering van cementsluier kunt u het beste een zuurvrije grondreiniger gebruiken. Hierdoor worden uw voegen niet aangetast Gebruik voor onderhoud nooit vette of oliehoudende producten. Uw vloer wordt vet en dit trekt vuil aan. Gebruik weinig onderhoudsproducten. Gebruik regelmatig schoon, warm water. gebruik zachte zeep hooguit 1 tot 2 keer per maand.

Tegelzetter nodig?

Onze tegels zijn van een zeer duurzame kwaliteit en afkomstig van uitsluitend betrouwbare fabrikanten. Wilt u er zeker van zijn dat alles perfect gelegd wordt, kunnen onze tegelzetters dit bij u thuis regelen. Door hun ervaring en routine leveren zij perfect werk, zodat u heel lang en zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe keramische natuursteen tegels.

Kom naar onze tegelshowroom in Vlaardingen en laat u aangenaam verrassen door ons uitgebreide assortiment!