Portugese tegels

Ruim 50 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Up to date showroom 1000m2

Eigen import

Portugese tegels

Voor een sfeervol design interieur met Portugese tegels kunt u bij ons als tegelspecialist in Vlaardingen genoeg inspiratie op komen doen in onze fraai verbouwde tegelshowroom. Met een uitgebreide collectie vloer- en wandtegels van Castelo hebben wij vele kleuren en patronen in huis. Nog nooit een Portugese tegelvloer of wand gezien? Kom langs voor het zien van de handgemaakte cementtegels in verschillende series, van Couleur tot Classic.

Traditionele stijl Portugese tegels

De bijzondere aantrekkingskracht van deze Portugese tegels van het topmerk Castelo is dat ze dezelfde traditionele sfeer weten op te roepen als bij de tegelvloeren en wanden in kastelen, poussada’s en oude patriciërshuizen. Onder invloed van de Moorse stijl ontstaan zeer fraaie patronen. De vloer- en wandtegels van Castelo kunnen nu ook in uw huis gelegd worden in dezelfde traditionele stijl. Onze medewerkers geven een passend advies.

Portugese cementtegels

Castelo tegels zijn erg decoratief met Moorse invloeden en herkenbare kleuren. De voordelen van deze Portugese cementtegels zijn het tijdloze design en de duurzaamheid van elke tegel. Ze zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren en patronen en ze zijn zeer geschikt als vloer- en wandtegels. Deze tegels hebben cement als basis, maar de kleurvlakken bestaan uit gemalen marmer in combinatie met kleurstoffen. De 4 mm dikke kleurlaag van deze Portugese cementtegels moet je wel voorbehandelen, maar dan gaan ze daarna ook generaties mee. Wel moet er gelet worden op een aantal kanttekeningen, zo zijn deze cementtegels erg vlekgevoelig met kalk, onderhoudsmiddel en bijvoorbeeld ook shampoo. Hiervoor hebben wij veel keramische varianten die deze kanttekeningen niet hebben. Lees hoe u uw keramische tegels onderhoudt.

Portugese wandtegels

De Portugese wandtegels zijn iets minder dikke tegels van 1,3 cm en verkrijgbaar in de maten 10 x 10 en 10 x 20. Ook voor een plint en als lambrisering geven ze een fraai effect. Deze bijzondere wandtegels uit Portugal vormen met uw tegelvloer een schitterend geheel. Stijl en schoonheid vallen hier precies op zijn plaats. Naast de verschillende patronen is de sierrandserie ook ideaal om variatie mee aan te brengen. Wilt u een unieke sfeer creëren in uw huis, zijn de Portugese wandtegels van Castelo een absolute aanrader.

Zoals u kunt opmaken is er genoeg keuze wat betreft de Portugese wandtegels. Wij vinden het belangrijk dat u een doordachte keuze kunt maken en uw huis zo kunt inrichten dat het volledig aan sluit op uw stijl en wensen. Heeft u nog niet echt beeld bij de wandtegels uit Portugal? Dan raden we aan om onderstaande afbeeldingen goed te bekijken. De foto’s laten een goed beeld zien van deze unieke Portugese stijl. Wilt u thuis inspiratie opdoen voor uw nieuwe tegelvloer? Bekijk dan onze pagina vol inspiratie ideeën voor uw nieuwe vloer!

Portugese vloertegels

Net als alle tegels worden ook de Portugese vloertegels in verschillende versies en kleuren geleverd. De Portugese vloertegels geven uw huis echt een hele specifieke look. Heeft u het idee dat de vloertegels uit Portugal echt aan uw wensen voldoet. Dan is het zeker de moeite waard om de collectie eens te komen bekijken. We hebben verschillende soorten Portugese tegels in het assortiment, namelijk:

  • Couleurtegels: Vloertegels in schitterende kleuren met vele motieven
  • Classic tegels: Karakteristieke vloertegels, handgemaakt en pastelkleurig met antieke motieven
  • 15 x 15 tegels: Prachtige collectie vloertegels in Art Deco stijl met 15 x 15 patronen
  • Wandtegels: Iets minder dikke tegels in diverse maten verkrijgbaar, ook voor plint en als lambrisering.
  • 30 x 30 tegels: Handgemaakte vloertegels met 30 x 30 patronen; nieuwe collectie, schitterend design.

Lees meer over de diverse typen Portugese tegels van Castelo.

Portugese tegels in de badkamer

De Portugese tegels voor in de badkamer brengen veel voordelen met zich mee. Alle badkamer tegels uit Portugal wordt op zeer traditionele wijze gemaakt, wat ze uniek maakt. Daarnaast zijn alle Portugese badkamertegels ook milieuvriendelijk vervaardigd. Alsof dat nog niet genoeg was zijn de tegels van hoogwaardig materiaal, zijn ze geperst onder een hoge druk en wordt er een levenslange garantie geboden op slijtage van de tegels van Castelo.

Op het gebied van design zijn er met de Portugese tegels in de badkamer onwijs veel mogelijkheden. Er zijn een aantal verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Volledig afgestemd op uw wensen en eisen. Deskundig advies verkrijgen? Geen probleem, ons team staat altijd voor u klaar.

500 m2 tegelshowroom

Vooral inwoners in de regio Rotterdam en Den Haag worden uitgenodigd om kennis te maken met deze bijzondere collecties Portugese tegels. Voor wie nog nooit van Castelo heeft gehoord is dit een eye-opener voor elke tegelliefhebber. In onze zeer sfeervolle tegelshowroom in Vlaardingen kunt u genieten van de vele tegelopstellingen. Laat u daarbij inspireren en voorzien van het allerbeste advies.